chyba każdy to potwierdzi co zaliczył wyjazd że tam tego typu auto nie robi szału - a wręcz przeciwnie wskazuje na to i krzyczy: " szukam szczoty "LEWART pisze:na Facebook znalazłem eRke z Shella
https://www.facebook.com/photo.php?fbid" onclick="window.open(this.href);return false; ... 004&type=1
Worthersee Tour 2012 - str 4 wybraliśmy już hotel !!
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Potwierdzam Kulonika, szczota niezbędna i kilka kropel domestosaLEWART pisze:czekamy z niecierpliwością i piwkiem na zdjęcia
na Facebook znalazłem eRke z Shella
https://www.facebook.com/photo.php?fbid" onclick="window.open(this.href);return false; ... 004&type=1
Józiowy kololek, seria felga, kilka nalepek. Nyndza straszna, a na Shellu to już w ogóle wstyd jak cholera.
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
jak macie jakieś lepsze fotki eRek to dawaj cie, ja jeszcze kilka eRek znalazłem, ale tak ogólnie to dużo było eRek ???
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jest R32
BYŁ: GOLF MKVII R 2.0 DSG 2015 STG 2
BYŁ: Audi S3 8V1 S-Tronic 2014
był: Golf R 2.0 DSG STG 3 by CS
Od zajebca,maści wszelakiej...LEWART pisze:ale tak ogólnie to dużo było eRek ???
Re: Worthersee Tour 2012 - str 4 wybraliśmy już hotel !!
to dajcie jakieś fotkiRybak pisze:Od zajebca,maści wszelakiej...LEWART pisze:ale tak ogólnie to dużo było eRek ???
Jest R32
fotki się pojawią jak Ci z aparatami dotrą do domu i się ogarną - mam nadzieje że chłopaki mają już niedalekoLEWART pisze:to dajcie jakieś fotki
ja nie pstrykałem
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
PL
Bo nie byłeś w stanie jak większośćKulon pisze:ja nie pstrykałem
Wielkie dzięki za zajefajne spotkanie miło było was wszystkich poznać i się ingerować :
Dla mnie największym kozakiem był zlos jak poszedł ze mną oglądać polizaajjj , mi kisiel ciekł po gaciach ze strachu że zaraz nas zamkną a on bite ? bite ? BITEEEE !!!!! krok w bok i odjechali
Ostatnio zmieniony pn maja 14, 2012 11:00 przez vwbartus, łącznie zmieniany 1 raz.
[size=84][color=navy][b]Volkswagen Klub Polska #822#[/b][/color][/size]
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
w końcu i nasz wesoły busik dojechał..
niestety na lawecie, 40 km od Velden silnik powiedział koniec jazdy...
24 godziny oczekiwania na lawetę na parkingu i dopiero dziś koło 8 udało się dojechać.
pozdro dla wszystkich z którymi się widzieliśmy, pogoda MEGA ! auta - to co się tam dzieje jest nie do opisania..
zdjęcia - wkrótce
niestety na lawecie, 40 km od Velden silnik powiedział koniec jazdy...
24 godziny oczekiwania na lawetę na parkingu i dopiero dziś koło 8 udało się dojechać.
pozdro dla wszystkich z którymi się widzieliśmy, pogoda MEGA ! auta - to co się tam dzieje jest nie do opisania..
zdjęcia - wkrótce
No ja pierwszego dnia zostałem dwukrotnie zintegrowany do poziomu. Nie ma to jak pijakowi dać innych pijusów do towarzystwa oraz tonę wódy I dlatego bawiłem się przednio i tylko na 100%
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
- KoVal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ja również się odmeldowuję, miło było wszystkich poznać i napić się wódeczki oby do następnego, od siebie też wrzucę niebawem trochę fotopstryków
Wrzuć,wrzuć,foty na pewno masz zajebiste Ciekawe jak tam biedny Krzyś,czy się nie rozchorował po tym jak żeście Go rozprowadzili z Konradzikiem.Zemsta była okrutna...KoVal pisze: od siebie też wrzucę niebawem trochę fotopstryków
- bartosh
- Nowicjusz
My też już w domu. Naprawdę było miło wszystkich poznać i się pointegrować. Pozdrawiam!
Towarzystwo sprawdziło się pod każdym względem,pogoda dopisała,Nasze .:R robiły wow wśród innych wow,krajobraz; wiadomo-mega - ogólnie;super było to parę dni z WAMI,see you next year....
Mandatami się nie przejmujcie ,to norma i trzeba je wkalkulować w koszta ,choć w tym roku było tego sporo
thx za pomoc gdy miotało mną jak szatan
bartosh,
bo na arty Chrupka będzie trzeba poczekać sporo -ale gwarantuję że fotki będą motywacją na przyszłość
zlos,
Krzesełka zabrałem do siebie ...
Alpenstrasse mnie rozłożyło ...
znalazłem gdzieś klubowiczy .:R na Shellu
Mandatami się nie przejmujcie ,to norma i trzeba je wkalkulować w koszta ,choć w tym roku było tego sporo
Heh kur...mać ,ale wspomnienia zostaną na długoKonradzikIV pisze:niestety na lawecie, 40 km od Velden silnik powiedział koniec jazdy...
Rybak, zlos,zlos pisze:No ja pierwszego dnia zostałem dwukrotnie zintegrowany do poziomu. Nie ma to jak pijakowi dać innych pijusów do towarzystwa oraz tonę wódy I dlatego bawiłem się przednio i tylko na 100%
thx za pomoc gdy miotało mną jak szatan
bartosh,
fotki będą od Konrada i KoVala za jakiś czaskarpi78 pisze:Foty dawać!
bo na arty Chrupka będzie trzeba poczekać sporo -ale gwarantuję że fotki będą motywacją na przyszłość
zlos,
Krzesełka zabrałem do siebie ...
Alpenstrasse mnie rozłożyło ...
znalazłem gdzieś klubowiczy .:R na Shellu
Ostatnio zmieniony pn maja 14, 2012 21:37 przez gluszcz, łącznie zmieniany 1 raz.