Witam
Mam problemik
Kupiłem halogeny do mojego golfa III 1,9 GTD i nie wiem jak je podłączyc. Poprosu po wyjęciu zaślepek w zderzaku nie ma kabli by je podłączyć i nie wiem zbytnio grzie szukać ? . Byłbym wdzięczny gdyby ktoś zamieścił instrukcje gdzie szukać kabli i jak podłączyć halogeny ?
Pozdro
Jak zamontować halogeny do golfa III
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Jesli wstawisz wlacznik z opcja halogenow to kable ciagnie sie tylko od wiazki ktora jest pod maska przy wentylatorze chlodnicy prosto do halo. Kostki do halogenow kupisz na szrocie. Kable w jakims elektrycznym.. Jest na forum dokladny opis ktory kabel ktory podpinac i po sprawie. Ja tez kupilem halo i oryginal wlacznik i szukam tego postu z opisem ale czasu malo na zglebianie archiwum..
Pozdro
Gitner
Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Więc skrócę wasze poszukiwania.
Kabel z wtyczki nad chłodnicą. Biało-żółty lub szaro-żółty, zależy od czystości kabli w komorze silnika masę ciągniesz z aku lub dowolnego miejsca w samochodzie.
Bardzo prosta instalacja. Problem rozwiązany.
Dużo samochodów ma już oryginalnie instalację, trzeba tylko poszukać.
Kabel z wtyczki nad chłodnicą. Biało-żółty lub szaro-żółty, zależy od czystości kabli w komorze silnika masę ciągniesz z aku lub dowolnego miejsca w samochodzie.
Bardzo prosta instalacja. Problem rozwiązany.
Dużo samochodów ma już oryginalnie instalację, trzeba tylko poszukać.