taa,mi tak zrobil ze dal kilo szpachlu,ale swoja droga tak go polozyl ze nie odlecial dopiero zalatwilem go strzalem o kraweznik wyjezdzajac z takiej bocznej drogi ,a za kraweznikiem byla dziuura..hehe gdzies w aucie wozilem na pamiatke taka grude szpachli z blotnikaKrzychuGT pisze:Zobaczymy co powie magik, który będzie to robił...
od GT-ka do CL-a?! by Krzychu [RH ZW1 str.29]
Moderator: G0 Karcio
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
green GT by Krzychu [graty na sezon 2012 str.19]
dobra! trzymam za slowo;p a penwie postawie i zarzuce tryb "czillen am grillen "
"Lubię dobre towarzystwo- dlatego tyle piję sam "
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
wszystko zalezy jaki magik.dlatego trzeba szukac kolesia ktory robi z głowa a nie odwala fuche.bo nie ma sensu wywalac kase w bloto takie moje zdanieAdrian1989 pisze:taa,mi tak zrobil ze dal kilo szpachlu
sam znam kolesi ktorzy konserwacie klada na auto nawet nie myjac podłogi kładac prosto na błoto bo kasa sie liczy, dla mnie kompletna porazka
pozdrawiam
Newsy
Lewa strona autka zrobiona Niestety przednie błotniki poszły się mnożyć...jedyne co je trzymało w kupie to sierpy przyklejone na klej do szyb Za radą Pana Andrzeja, który robi mi autko zostały zakupione zamienniki, z którymi nie ma problemu przy pasowaniu ich...zobaczymy.
Ciekawostką jest (dla mnie i Pana Andrzeja), że zamówione progi przyszły...ocynkowane... Do kompletu muszę chyba całego golfa oddać na ocynk
Dziś też dowiedziałem się, że zielony bezpośrednio po blacharce idzie na lakier, czyli na początku przyszłego tygodnia, a nie tak jak było planowane, że końcem miesiąca
Jutro cyknę parę fotek z placu boju i pokażę jak to teraz wygląda
Lewa strona autka zrobiona Niestety przednie błotniki poszły się mnożyć...jedyne co je trzymało w kupie to sierpy przyklejone na klej do szyb Za radą Pana Andrzeja, który robi mi autko zostały zakupione zamienniki, z którymi nie ma problemu przy pasowaniu ich...zobaczymy.
Ciekawostką jest (dla mnie i Pana Andrzeja), że zamówione progi przyszły...ocynkowane... Do kompletu muszę chyba całego golfa oddać na ocynk
Dziś też dowiedziałem się, że zielony bezpośrednio po blacharce idzie na lakier, czyli na początku przyszłego tygodnia, a nie tak jak było planowane, że końcem miesiąca
Jutro cyknę parę fotek z placu boju i pokażę jak to teraz wygląda
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
no ciekawe jak to bedzie z zamiennikami.ja nie mam przekonania,obys mial farta czyli dobrze,szybko lakier,wiecej czasu na dopieszczenie i moze na bielawe zdazysz
"Lubię dobre towarzystwo- dlatego tyle piję sam "
Jestem pewien podziwu, że podjąłeś się reanimacji Gofra... ciekaw jestem efektu końcowego, a zwłaszcza roboty lakiernika. No i zabieraj go raz, raz, bo stoję w kolejce za Tobą.
nooo po dzisiejszych wieściach...bardzo prawdopodobneAdrian1989 pisze:moze na bielawe zdazysz
sam się sobie dziwięevolander pisze:Jestem pewien podziwu, że podjąłeś się reanimacji Gofra
ja tym bardziejevolander pisze:ciekaw jestem efektu końcowego, a zwłaszcza roboty lakiernika
FOX takie młode autko, a już gnije?evolander pisze:No i zabieraj go raz, raz, bo stoję w kolejce za Tobą
KrzychuGT fajnie masz bo cos sie dzieje . a ja czekam i sie wr....m.
ale szkoda gadac.....
no ale sprzedawca auta powiedzial (ze to profesjonalna robota)
ale szkoda gadac.....
ja maialem u siebie lewy blotnik i byl ładnie spasowany i wygladalo to ok .pewnie gdyby koles polozyl podkład to rudy by go tak nie zeżarł i nie musial bym go teraz wymieniac...Adrian1989 pisze:no ciekawe jak to bedzie z zamiennikami
no ale sprzedawca auta powiedzial (ze to profesjonalna robota)
Teraz to już wiem...widziałem wczorajevolander pisze:Hehe, Fox to już tylko wspomnienie...
Trochę się przeciągnęło dodawanie fotek z prac blacharskich, ale u mnie brak czasu, a i panu Andrzejowi też nie chciałem specjalnie przeszkadzać, ale coś tam cyknięte
Fotki już po pracach blacharskich...jak widać troche tego było do roboty. Co do błotników...jak na zamienniki to bardzo ładnie są spasowane, jedynie od strony kierowcy szpara między drzwiami, a błotnikiem może się nie podobać bo dolny zawias jest zmęczony życiem i drzwi obwisły. Oczywiście mam już dobry zawias który zostanie zamontowany
Teraz na spokojnie mogę zająć się odświeżeniem polerki na C2
BTW: front, który obecnie był na autku jest na sprzedaż, jak i pakiet GT lecz niestety bez sierpów...zainteresowanych zapraszam na PW bądź GG
Dziękuję za uwagę
KrzychuGT, Dojdzie lakier i będzie po prostu lux
Powodzenia przy polerze C2 Oby jak najszybciej od lakiernika wrócił, trza działać dalej
Powodzenia przy polerze C2 Oby jak najszybciej od lakiernika wrócił, trza działać dalej
Welcome back
Długo to wszystko trwało, ale ważne, że autko mam już w garażu i coś się dzieje
W fotograficznym skrócie:
Istny transformers fotki zaraz po przyprowadzeniu. Brudny bo chłopaki jeszcze przemywali szyby. Ja go umyję dokładnie jak wsio poskładam bo teraz nie ma sensu.
A tu efekty moich po południowych zmagań:
Zdążyłem dziś tylko front ogarnąć bo dość późno z pracy wróciłem, ale myślę, że źle nie jest Co do znaczka to jest dylemat czy chrom czy czarny...zobaczymy. Kratki w zderzak przechodzą małe SPA
Dziękuje za uwagę
Długo to wszystko trwało, ale ważne, że autko mam już w garażu i coś się dzieje
W fotograficznym skrócie:
Istny transformers fotki zaraz po przyprowadzeniu. Brudny bo chłopaki jeszcze przemywali szyby. Ja go umyję dokładnie jak wsio poskładam bo teraz nie ma sensu.
A tu efekty moich po południowych zmagań:
Zdążyłem dziś tylko front ogarnąć bo dość późno z pracy wróciłem, ale myślę, że źle nie jest Co do znaczka to jest dylemat czy chrom czy czarny...zobaczymy. Kratki w zderzak przechodzą małe SPA
Dziękuje za uwagę
green GT by Krzychu [malowanie&składanie str.21]
konkretne zmiany
znaczek widziałbym tutaj czarny, by był konkretny czarnuch z przodu
znaczek widziałbym tutaj czarny, by był konkretny czarnuch z przodu
mkIII: viewtopic.php?f=88&t=460254&p=5542641#p5542641" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
green GT by Krzychu [malowanie&składanie str.21]
mam taki i taki więc się po przymierzakonradek pisze:znaczek widziałbym tutaj czarny, by był konkretny czarnuch z przodu
a ten na soczewce to już całkiem...banan z gęby do tej pory nie chce zejśćMk2Wro pisze:VF Robi dobrą robote
Dzięki Pany