rysy:-///
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Kapibara
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
rysy:-///
mam pytanie. mam golfika z 91 i jak chyab kazde auto nie moglo sie ustrzec przed zarysowaniami, chcialbym je pousowac. probowalem zwykla zaprawka ale jakos nie zadawala mnei to, chcialbym je samemu porzadznei usunac. dowiedzialem sie ze trzeba je najpierw zwszlifowac porzadnie nastepnie pomalowac podkladem, no i teraz mam pytanie czy na podklad daje sie matowa farbe a potem bezbarwna metaliczna(bo mam grafitowego metalika) czy na podklad daje sie odrazu cos takiego jak zaprawke no i ewentualnie jesdszcze bezbarwnym pociagnac???????
najlepiej jak by ktos dokladnei opisal jak usowanie takich rys powinno wygladac albo niech poda linka do jakiejs stronki.
dzieki wszystkim za pomoc
najlepiej jak by ktos dokladnei opisal jak usowanie takich rys powinno wygladac albo niech poda linka do jakiejs stronki.
dzieki wszystkim za pomoc
- WarMachine18
- Ma gadane
- Kontakt:
w takim razie jak znajdziesz ten poradnik to wyślij mi teżWarMachine18 pisze:poszukam mialem gdzies poradnik jak znajde co ci napisze i przesle na meila ale nie obiecuje bo niewiem czy jesszcze mam
ku_bi@interia.pl
To moze jak już znajdziesz to daj linka, bedzie szybciej, kazdy kto bedzie chciał to sobie sciągnie lub skopiuje. Nie rozumie wysyłąnia takich rzeczy na maila, przecież to nie są jakies tajemnice chyba, wiecej roboty kazdemu z osobna wysyłać. A ponoć człowiek zmierza do prostoty w działaniu. Pozdrowienia
Jak tylko rysy i odpryski będziesz malował podkładem to się uda. I jeszcze polecam do zmatowienia tex o kolorze czerwonym. Texem zmatowisz lakier bezbarwny na reszcie elementu. Lakier bezbarwny nakładaj na cały element, bo zaprawki z bezbarwnego lubią być widoczne nawet po polakierowaniu, a szczególnie na słońcu.