Sa jakies chipy do SB-ka?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Sa jakies chipy do SB-ka?
Witam niemam pojecia o chipowaniu autka i niewiem czy jest cos takiego do mk2 1.6 GTD IC (SB).Istnieja jakies chipy? czy tylko mozeliwosc jest w zwiekszneiu dawki paliwa i cisnieniu?
Ewentualnie jak istnieja chipy to prosze o jakies linki itp i moze ktos sie w cenie orientuje:)
Ewentualnie jak istnieja chipy to prosze o jakies linki itp i moze ktos sie w cenie orientuje:)
[size=117]
Samochód jest bogiem, Prędkość nałogiem,
Nitro zabawą, A tuning podstawą!
[/size]
[/size]
- zaprzal
- VW Baron
- Kontakt:
J3L3N, przeciez juz pytales o zwiekszanie mocy... po co znow ten sam temat?
a co robia chipy w silnikach TDI, jesli wlasnie nie zwiekszaja dawki i cisnienia i innych rzeczy ktore mozesz recznie wyregulowac u siebie? Tam steruje komputer a tu śrubki i linkiJ3L3N pisze:zy tylko mozeliwosc jest w zwiekszneiu dawki paliwa i cisnieniu?
[b]nie odpowiadam na PW![/b] prosze o kontakt przez [url]turbodiesel.pl[/url]
temat mialem podobny ale niepytalem sie o chipy:) tak myslalem ze jak niema kompa to nic z tego:( ale kaszana! A do zwiekszenia dawka paliwa i cisnieniem to sie nieznam jak to tam zrobic!I niewiem kto by umial cos takiego zrobic dobrze:| tak wiec chyba 80KM musi mi styknac choc z 90 by sie przydalo:D
[size=117]
[/size]
[/size]
ja sie nie bałem, w końcy te 600 zł za nową głowice to pryszczKrzylu pisze:J3L3N, a myslisz ze koledzy sie niebali jak grzebali w swoich silnikach??
J3L3N, poczytaj dokładnie i dasz sobie rade. a jak poczytasz porady 5 razy dokładnie, to nawet govmoda sobie zrobisz bo to wymaga rozebrania pompy i prosze cie, nie zakładaj następnego tematu związanego z mocą...da sie ją podnieść tylko przez ROZSĄDNE kręcenie tu i tam
viewtopic.php?f=86&t=432970 końca nie ma nigdy...