MatthewG pisze:Piotrek, jedziesz swoją eRką?
... niestety nie ,ustaliliśmy wcześniej że jedziemy wszyscy razem alcobusem Batmana
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
MatthewG pisze:Piotrek, jedziesz swoją eRką?
Jeśli chodzi o wydech to ja po zmianie zrobiłem jakieś 2000km bez programu i nic się nie działo I nic się nie stanie, możesz tak jeździć nawet do końca świata Zwróć uwagę na różnicę w szybkości reakcji pedału gazu przed i po, jak dla mnie to wyglądało to tak jakby go ktoś odetkał Co do ICka.. Ja mam seryjny i moje auto żyje, ja również żyję i wszyscy mają się dobrze. Może czasami po dłuższym upalaniu puchnie, ale cóż takie życie. Ja osobiście poszedłbym w coś lepszego niż ten z S3, może kiedyś będziesz chciał rzeźbić i 500 koni więc będzie jak znalazł Za 2000zł to THSa nie kupisz.LEWART pisze:mam takie pytanie w piątek zakładam wydech (nareszcie ) w MG i czy muszę od razu robić program czy mogę spokojnie trochę pojeździć bez strachu że coś się nie uszkodzi??
zastanawiam się jeszcze nad jednym, czy jest sens wymieniać fmic z serii na od S3 jak są takie same a 1600,- wywalić na coś takiego samego to mi się nie widzi.
IC z S3 to wydatek ok. 1200zł, za nówkę w ASOGeno17 pisze:1600 za ten od S3 ? Drogawo. Za 2k jest ten od THSa.
Tylko Eurojet,posłuchaj się trochę bardziej"doświadczonego".Żaden inny dedykowany,chyba,że ktoś zrobi Ci genialnego customaLEWART pisze: jak będzie się ciepło robiło to wstawię THSa lub Eurojeta, zabawę czas zacząć
Tylko uważaj,bo ta zabawa bardzo wciąga,a zarazem wyciąga kieszenie.Ale efekt jest zaje...bistyLEWART pisze: zabawę czas zacząć
Można kupić lekko używany za 400 zł razem z rurkami od S3 (leżą w garażu, więc jak ktoś jest chętny to nie ma problemu)krz_p pisze:IC z S3 to wydatek ok. 1200zł, za nówkę w ASOGeno17 pisze:1600 za ten od S3 ? Drogawo. Za 2k jest ten od THSa.
Wrzuć zdjęcia fotek jakie końcówki wybrałeś I opisz swoje wrażenia w odpowiednim wątku.LEWART pisze:jeszcze tylko śr. czw. i Piątek u Michała, już nie mogę się doczekać finalnego efektu DŹWIĘK
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości