[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RECARO
Moderator: G0 Karcio
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Co tu sie wyprawia... Dzieki za te mile jak i inne komenty! Mi tam wsio ryba
Pardom, nie bede juz cytowal kazdego z osobna, a odpowiem tak z grubsza
Ten koles BBS mam nadzieje, ze juz niedlugo sie podda i wyladuje tam gdzie od dawna powienien. Wszystko lezy i czeka sobie (nawet w pokoju) lacznie z oponami, nowymi srobami, "cynamonem" dla odswiezenia, wiec pozostal ten nieszczesny adapter do pompowania.
RH nie jestem przeciwnikiem, bo potrafi zrobic robote, ale z ta "miekkoscia" cos jest Jednak nie pogardzil bym takimi soczystymi rozmiarami jak u wuja truckmana.
Co do WOB-ow to steniu masz racje. Co chwila wygladam na auto czy sa tam gdzie trzeba Patent na ochrone musi byc, tazke musze sie podpytac co Ty wymysliles?
Co do srodka i "konkretow" (nie mam tu na mysli pelnego FIS-a, ktory jeszcze czeka na montaz), napewno wpadna takie klasyki jak:
- podstopnica i pedaly z TT-ki,
- duza Navi MFD,
- czy kratki z Bory, R32,
Musze tez dac do obszycia (wg. wlasnego pomyslu) podlokietnik w skore bo jak narazie on jedyny zostal materialowy. Wkleic tez lusterka do daszkow przeciwslonecznych bo poki co sa obszyte "na pelno", a lusterka czekaja dawno pomalowane. Mi tam to pasuje bo i tak z nich nie korzystam, a przynajmniej kobiety nie kusi by co chwila sie przegladac i rozpraszac kierowce
Pewnie co niektorym nasuwaja sie tez dekory z R32, ale mnie az tak nie kreca. Fakt niezle by pasowaly, rozjasnily wnetrze i zgraly sie z kolorem auta, ale ja wybralem inna droge. Od poczatku poszedlem w spolerowanie plastikow (jako jeden z pierwszych na forum), co mnie w 100% zadowala. Czern w polysku swietnie wyglada, jest praktyczna i pasuje klimatem do obecnego wnetrza. Aporpo, w ramach sportu godzinke przed spaniem opanowalem ostatni z elementow, ktory brakowal do INDIVIDUAL BLACK DEKOROW . Mianowicie raczke pasazera:
INDIVIDUAL BLACK rąsia z jedynym niepowtarzalnym BLACK PEARL dekorem :
Pardom, nie bede juz cytowal kazdego z osobna, a odpowiem tak z grubsza
Ten koles BBS mam nadzieje, ze juz niedlugo sie podda i wyladuje tam gdzie od dawna powienien. Wszystko lezy i czeka sobie (nawet w pokoju) lacznie z oponami, nowymi srobami, "cynamonem" dla odswiezenia, wiec pozostal ten nieszczesny adapter do pompowania.
RH nie jestem przeciwnikiem, bo potrafi zrobic robote, ale z ta "miekkoscia" cos jest Jednak nie pogardzil bym takimi soczystymi rozmiarami jak u wuja truckmana.
Co do WOB-ow to steniu masz racje. Co chwila wygladam na auto czy sa tam gdzie trzeba Patent na ochrone musi byc, tazke musze sie podpytac co Ty wymysliles?
Co do srodka i "konkretow" (nie mam tu na mysli pelnego FIS-a, ktory jeszcze czeka na montaz), napewno wpadna takie klasyki jak:
- podstopnica i pedaly z TT-ki,
- duza Navi MFD,
- czy kratki z Bory, R32,
Musze tez dac do obszycia (wg. wlasnego pomyslu) podlokietnik w skore bo jak narazie on jedyny zostal materialowy. Wkleic tez lusterka do daszkow przeciwslonecznych bo poki co sa obszyte "na pelno", a lusterka czekaja dawno pomalowane. Mi tam to pasuje bo i tak z nich nie korzystam, a przynajmniej kobiety nie kusi by co chwila sie przegladac i rozpraszac kierowce
Pewnie co niektorym nasuwaja sie tez dekory z R32, ale mnie az tak nie kreca. Fakt niezle by pasowaly, rozjasnily wnetrze i zgraly sie z kolorem auta, ale ja wybralem inna droge. Od poczatku poszedlem w spolerowanie plastikow (jako jeden z pierwszych na forum), co mnie w 100% zadowala. Czern w polysku swietnie wyglada, jest praktyczna i pasuje klimatem do obecnego wnetrza. Aporpo, w ramach sportu godzinke przed spaniem opanowalem ostatni z elementow, ktory brakowal do INDIVIDUAL BLACK DEKOROW . Mianowicie raczke pasazera:
INDIVIDUAL BLACK rąsia z jedynym niepowtarzalnym BLACK PEARL dekorem :
ale bym dowalił kilka soczystych ripost, ale zaraz znowu będzie że jakieś gorsze dni mam
truckman, chyba lata...
sagano88, w Audi były dekory właśnie w piano black (coś w ten deseń) i wg mnie to jest mega opcja! Rąsię malowałeś w perłę czy tak Ci przy zdzieraniu gumy wyszło? Może zamiast podstopnicy i nakładek od TT szukaj od 25Jahre/Cupry?
sagano88, w Audi były dekory właśnie w piano black (coś w ten deseń) i wg mnie to jest mega opcja! Rąsię malowałeś w perłę czy tak Ci przy zdzieraniu gumy wyszło? Może zamiast podstopnicy i nakładek od TT szukaj od 25Jahre/Cupry?
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
miskieusz, dokladnie Audi ma takie cos od lat. Druga sprawa z tymi dekorami jest taka, ze dostac ori eRkowe graniczy z cudem i wiadomo jaka cena. Wole takie niz drapane wlasnorecznie alu i beszczeszczone jakies dekory, bo moim zdaniem nie jest to to.
Moje tak wyszly. Zdarte, przejechane papierkiem 1000 i 2000 i wypolerowane UC Megsa. Dekor byl drewniany, a jest oklejony folia Oracala, jaka od lat mi lezy od oklejania grilla. Folia ma taka delikatna perle.
Z podstopnica i nakladakami jak najbardziej jestem za 25Jahre/Cupra jezeli sie trafia. Zawsze cos innego, czego jest mniej (przynajmniej na Golfach IV)
Moje tak wyszly. Zdarte, przejechane papierkiem 1000 i 2000 i wypolerowane UC Megsa. Dekor byl drewniany, a jest oklejony folia Oracala, jaka od lat mi lezy od oklejania grilla. Folia ma taka delikatna perle.
Z podstopnica i nakladakami jak najbardziej jestem za 25Jahre/Cupra jezeli sie trafia. Zawsze cos innego, czego jest mniej (przynajmniej na Golfach IV)
najs, a co tam w oddali za padło stoi?
Mój MKIV viewtopic.php?f=89&t=227169
rozumiem, że to takie spy-photo, gdzie na 1 widać kawałek opony (lewo) a na 2 kawałek felgi(prawo) tak?
W tle to chyba ktoś auto porzucił
W tle to chyba ktoś auto porzucił
miskieusz, dokladnie, sagano znalazl szeroka stal w 19 calach i bedzie to wsadzal a bbsy sa na sprzedaz za 4900
synec, jakis sasiad sagano
synec, jakis sasiad sagano
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Hehe... Nie bajeruj tu truckman
A wiec byla to przymiarka na sztuke. Narazie tylko jedna, dlatego ze ta akurat miala dorabiany wentylek na normalny i nie bylo problemu jej pompowac. W przyszlosci jednak wpadnie i do niej ori wentyl BBS-a z ta jakze problematyczna "dziurka".
Nie sugerowac sie bieznikiem bo akurat, poprostu bylo wygodniej odkrecic ta strone. Opona po ponad godzinie poddala sie i nareszcie wskoczyla u dopiero drugiego wulkanizatora. Na reszte trzeba poczekac za adapterem
Teraz dopiero utwierdzilem sie w tym, ze pasuje idealnie i nie takie to ET straszne. Jak wpadna wszystkie bedzie zabawa, ale juz mi sie podoba
P.S. Nawet wuja truckman sie zalapal na foto!
A wiec byla to przymiarka na sztuke. Narazie tylko jedna, dlatego ze ta akurat miala dorabiany wentylek na normalny i nie bylo problemu jej pompowac. W przyszlosci jednak wpadnie i do niej ori wentyl BBS-a z ta jakze problematyczna "dziurka".
Nie sugerowac sie bieznikiem bo akurat, poprostu bylo wygodniej odkrecic ta strone. Opona po ponad godzinie poddala sie i nareszcie wskoczyla u dopiero drugiego wulkanizatora. Na reszte trzeba poczekac za adapterem
Teraz dopiero utwierdzilem sie w tym, ze pasuje idealnie i nie takie to ET straszne. Jak wpadna wszystkie bedzie zabawa, ale juz mi sie podoba
P.S. Nawet wuja truckman sie zalapal na foto!
dobrze, że szerokokątny obiektyw, to się chłop cały zmieścił Swoją drogą jeśli jesteście sąsiadami, to współczuję
Naciąg całkiem (nie)rozsądny, jaka tam opona siedzi?
Wklęsłe koło całkiem robi robotę
Naciąg całkiem (nie)rozsądny, jaka tam opona siedzi?
Wklęsłe koło całkiem robi robotę
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
No nareszcie ktos kto mnie rozumie Z truckmanem wynajmujemy pokoje w jednym domku takze wiesz...miskieusz pisze:Swoją drogą jeśli jesteście sąsiadami, to współczuję
Obiektyw do zwykla Nokia N97. Cegielka to i taki "kafar" sie zmiescil
Opona na tyle to 215/40/18 na 10J. Przyznam, ze co do naciagu troche sie rozczarowalem i przydal by sie lepszy. Moze w przyszlosci zmieni sie na jakas lepsza marke typu Falken czy Dunlop, ktory ladniej sie uklada, albo pojde po calosci i zmienie na 215/35. Ogolnie caloksztalt mi sie podoba
sagano88, juz nie swieuj z 35 do czasu jak od moska air nie kupisz
Wyprowadzam sie watroba nie daje radySwoją drogą jeśli jesteście sąsiadami, to współczuję
- Ad4m3k
- Forum Master
- Kontakt:
jak dla mnie koło robi świetną robotę czekam na efekt końcowy bo na pewno będzie grubooo
- ...Mati...
- Ma gadane
szal,poprostu szal,dawaj foty calosci
" DRIVE SLOW BUT LOW "
moja gOlFiNa :
viewtopic.php?f=89&t=346670" onclick="window.open(this.href);return false;
moja gOlFiNa :
viewtopic.php?f=89&t=346670" onclick="window.open(this.href);return false;