Pardom, nie bede juz cytowal kazdego z osobna, a odpowiem tak z grubsza

Ten koles BBS mam nadzieje, ze juz niedlugo sie podda i wyladuje tam gdzie od dawna powienien. Wszystko lezy i czeka sobie (nawet w pokoju) lacznie z oponami, nowymi srobami, "cynamonem" dla odswiezenia, wiec pozostal ten nieszczesny adapter do pompowania.
RH nie jestem przeciwnikiem, bo potrafi zrobic robote, ale z ta "miekkoscia" cos jest

Co do WOB-ow to steniu masz racje. Co chwila wygladam na auto czy sa tam gdzie trzeba

Co do srodka i "konkretow" (nie mam tu na mysli pelnego FIS-a, ktory jeszcze czeka na montaz), napewno wpadna takie klasyki jak:
- podstopnica i pedaly z TT-ki,
- duza Navi MFD,
- czy kratki z Bory, R32,
Musze tez dac do obszycia (wg. wlasnego pomyslu) podlokietnik w skore bo jak narazie on jedyny zostal materialowy. Wkleic tez lusterka do daszkow przeciwslonecznych bo poki co sa obszyte "na pelno", a lusterka czekaja dawno pomalowane. Mi tam to pasuje bo i tak z nich nie korzystam, a przynajmniej kobiety nie kusi by co chwila sie przegladac i rozpraszac kierowce

Pewnie co niektorym nasuwaja sie tez dekory z R32, ale mnie az tak nie kreca. Fakt niezle by pasowaly, rozjasnily wnetrze i zgraly sie z kolorem auta, ale ja wybralem inna droge. Od poczatku poszedlem w spolerowanie plastikow (jako jeden z pierwszych na forum), co mnie w 100% zadowala. Czern w polysku swietnie wyglada, jest praktyczna i pasuje klimatem do obecnego wnetrza. Aporpo, w ramach sportu godzinke przed spaniem opanowalem ostatni z elementow, ktory brakowal do INDIVIDUAL BLACK DEKOROW

INDIVIDUAL BLACK rąsia z jedynym niepowtarzalnym BLACK PEARL dekorem