Był. Niby chce go brać, ale zawsze jest ale. Za auto z kołami chce troszke wiecej niz on daje i teraz sie zastanawia. Nie wiem może sie dogadamy, mial dzwonic jak wymysli, jak nie zadzwoni dzisiaj, to jutro podam mu bardzo atrakcyjna oferte poprzez sms i zobaczymy. Co do ceny za auto to sie dogadalismy, problem jest z kolami, ale wiem ze golf nie jest idealny wiec licze ze kwota jest odpowiednia( taniej niz ty za bore chcesz )pekol pisze:truckman, kleint był ??
MKIV Variant - truckman
Moderator: G0 Karcio
Re: MKIV Variant - truckman
MKIV Variant - truckman
truckman, coś mnie przyćmiło Mój teraz stał za 14200zł przez 2 tygodnie na otomoto i ani jednego telefonu nie było
MKIV Variant - truckman
sławomir, no to ladnie... Ja mojego chce na allegro za 13900 rzucic i zejsc na 13500
Przy wielkiej desperacji dalbym 14500 z kolami
Przy wielkiej desperacji dalbym 14500 z kolami
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
MKIV Variant - truckman
Az mnie szlag trafia jak pomysle jak MK4 polecialy cenowo w dol od zeszlego roku
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
-
- VR6 Rulezzz
- Auto: Passat B4 VR6
- Silnik: AAA
- Kontakt:
MKIV Variant - truckman
takie furmanki za taką kasę... ehh jak dla mnie to prawie bezcen
aktualnie: Passat B6 HL, Passat B4 VR6
było: Passat B4 VR6, Satinsilber GTI 20Jahre, Colour Concept Variant AFN, Audi A6, Audi A4, Bora Variant TDI HL, Jetta A2 TDI
było: Passat B4 VR6, Satinsilber GTI 20Jahre, Colour Concept Variant AFN, Audi A6, Audi A4, Bora Variant TDI HL, Jetta A2 TDI
MKIV Variant - truckman
no jak z kołami, to nieźle...truckman pisze:14500
skąd ta desperacja? Pod blokiem stoi już następca?
MKIV Variant - truckman
kepasa, bedziesz chcial kupic inaczej spojrzysz.
miskieusz, wczoraj 15500 z kolami bylo abstrakcja, dzisiaj wiem ze to rzecżywistosc, sam widze po sobie szukajac nastepcy. Nie chce placic wiecej za cos co moge miec taniej. Realna cena za igle to 14 tys za roczniki powyzej 2000. Moj igla nie jest. Wizualnie bo silnik pszczolka.
miskieusz, wczoraj 15500 z kolami bylo abstrakcja, dzisiaj wiem ze to rzecżywistosc, sam widze po sobie szukajac nastepcy. Nie chce placic wiecej za cos co moge miec taniej. Realna cena za igle to 14 tys za roczniki powyzej 2000. Moj igla nie jest. Wizualnie bo silnik pszczolka.
MKIV Variant - truckman
no cóż... Borys i tak ma dożywocietruckman pisze:Realna cena za igle to 14 tys za roczniki powyzej 2000.
tak, czy siak, masakra, nie spodziewałem się, że ceny aż tak pójdą w dół :/
powodzenia zatem, plan na następcę bez zmian?
- czajaa22
- Forum Master
- Kontakt:
Re: MKIV Variant - truckman
No i cool czas na zmiany a z tymi cenami to masakra dlatego ja swojego rozbieram i zona sobie będzie jeździć seria Szkoda no ale trzeba iść do przodu i Ciebie też rozumiem. Powodzenia w sprzedażytruckman pisze:miskieusz, jedyny plan jaki jest to sprzedaz.
R TDI PROJECT IN PROGRES http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=62&t=127178&p=1414461#p1414461 NA SPRZEDAZ
MKIV Variant - truckman
czajaa22, nie wiem czy pojde do przodu, na pewno bede zadowolony rocznikowo bedzie pewnie starzej. Poki co wystawilem na allegro za wiecej niz tutaj rozmawialismy, ale to dlatego zeby byl zapas na negocjacje bo ludzi nie rozumieja pojecia cena ostateczna.
- czajaa22
- Forum Master
- Kontakt:
MKIV Variant - truckman
truckman,
Nie tylko tego niestety......Powiem ci że ja tez mam pewien plan ale to za pewien czasludzi nie rozumieja pojecia cena ostateczna
R TDI PROJECT IN PROGRES http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=62&t=127178&p=1414461#p1414461 NA SPRZEDAZ