matgym, Do końca 3 biegu byłem z przodu, to jakieś 115-120km/h póżniej musieliśmy hamować. W wyższych prędkościach napewno by mnie zjadł, ale gdzie tu się ścigać na 1 mile

jeden uważa tak, inny inaczej kwestia gustu. Nie doczekałem się jeszcze autostrady na podlasiu, a rząd co róż przekłada termin expresówki S8 z powodu dziury budżetowej.Piasek pisze:nie w tym sęk żeby zrywać auta "od świateł do świateł"
jeżeli to manual to zrywa się lepiej niż wspomniane 3.0 w kombi, co do kierowcy to nie wiem czy dupowaty czy nie, ale co tu nie ogarniać w automacie? Zdrowe A6 c5 w kombi, quattro i automacie szału nie robi do 100km/hPiasek pisze:C5 Quattro 2,8 w sedanie ma kumpel.
w sprincie jak najbardziej, ale nie cały czas. U Ciebie na tych wtryskach pewnie ładnie się kręci do 4,6klisten222 pisze:Dziury w tłokach, zbieranie części z ulicy chyba nie ma co tymi naszymi autami 4tys. przekraczać.![]()
coś tu szwnakuje bo ani jednej wiadomości nie dostałem..listen222 pisze:Czarodziej, mam w folderze "do wysłania" 5 wiadomości do Ciebie... skrzynki nie odbierasz czy jak?![]()
Bzdura, Diesle maja bardzo długie skrzynie, zeby zniwelować mały zakres obrotowy. Benzyna zawsze ma krótsza sprzynie ze wzgledu na sredio o 1/3 wiekszy zakres obrotów.listen222 pisze:Owszem skrzynie są dużo krótsze w klekotach
no co Ty, ważne, że momęt jest. Szkoda, że do kół nie docieraherbiasty pisze:Wystrczy zajrzec w tabelke
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości