Reflektor przedni
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Reflektor przedni
Witam
Koledzy mam pytanie dotyczące przedniego reflektora
Czytałem różne tematy dotyczace oświetlenia i jest to wersja europejska czy anglik??
Norma niby hiszpańska ale czytałem że może być homologacja hiszpańska na rynek GB.
Jest to reflektor prawy.
Koledzy mam pytanie dotyczące przedniego reflektora
Czytałem różne tematy dotyczace oświetlenia i jest to wersja europejska czy anglik??
Norma niby hiszpańska ale czytałem że może być homologacja hiszpańska na rynek GB.
Jest to reflektor prawy.
- Waqa
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Reflektor przedni
stan przy jakiejś ścianie i zapal światła. jesli ujrzysz to _/ _/ to europa. natomiast jezeli chodzi o oznakowanie lamp to tez kiedyś szukałem jakis informacji na temat oznakowania lamp gb i dowiedziałem sie tyle co Ty.
-
- Nowicjusz
Reflektor przedni
Ja tego reflektora jeszcze nie mam moge go kupic na alledrogo, i nie chce utopić kasy.
Oczywiście sprzedający twierdzi, że jest to wersja europejska.
Oczywiście sprzedający twierdzi, że jest to wersja europejska.
- Pablo Corrado
- Forum Master
Reflektor przedni
Strzałka wskazuje niby ruch prawostronny.
Może to być wersja europejska - Wielka Brytania to też europa
Może to być wersja europejska - Wielka Brytania to też europa
Scirocco II 1,6 / Scirocco II 1,8 / Corrado G60 / Corrado 2,0 16V / Golf IV 2,0 / Golf IV GTI / Passat B5FL 1,8T / Golf V 1,4 i 1,6
Sprzedam:
-Uszczelkę głowicy 1,8 T 20V (AGU i innych) GOETZE.
-NOWĄ przepustnicę do 1,4 TSI i innych 03C 133 062S.
Sprzedam:
-Uszczelkę głowicy 1,8 T 20V (AGU i innych) GOETZE.
-NOWĄ przepustnicę do 1,4 TSI i innych 03C 133 062S.
- Zico63b
- Mistrz KieroVWnicy
Reflektor przedni
http://translate.google.pl/translate?hl ... md%3Dimvns" onclick="window.open(this.href);return false;
Jest to piękny reflektorek do jeżdżenia sobie po Wyspach Imperium Brytyjskiego Jak widać z opisu sprzedawcy takiego samego reflektora, auto jeździło w Anglii, przejechało 87 000 ale MIL!
Nie kupować!
Jest to piękny reflektorek do jeżdżenia sobie po Wyspach Imperium Brytyjskiego Jak widać z opisu sprzedawcy takiego samego reflektora, auto jeździło w Anglii, przejechało 87 000 ale MIL!
Nie kupować!
-
- Nowicjusz
Reflektor przedni
Koledzy wszystko jasne po porównaniu innych zdjęć sprzedającego stwierdzam że jest to wersja europejska ;p na rynek brytyjski.
A oto dowód:
reflektor prezentowany powyżej
Zaznaczony fragment odbłyśnika pokazuje, że reflektor będzie oświetlał przeciwny pas a nie pobocze.
Inny reflektor znaleziony na allegro który jest taki sam jak mój aktualny w golfie czyli napewno dobry
Będzie oświetlał pobocze drogi czyli tak jak powinno być.
Nie dajcie się oszukać nieuczciwym sprzedającym.
A oto dowód:
reflektor prezentowany powyżej
Zaznaczony fragment odbłyśnika pokazuje, że reflektor będzie oświetlał przeciwny pas a nie pobocze.
Inny reflektor znaleziony na allegro który jest taki sam jak mój aktualny w golfie czyli napewno dobry
Będzie oświetlał pobocze drogi czyli tak jak powinno być.
Nie dajcie się oszukać nieuczciwym sprzedającym.