Gdzie zrobic porting?
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Gdzie zrobic porting?
Witam
Silnik to ABF 96r
Zamierzam kupic: walki 272, regulowane kolo i do tego porting. Szukam dobrego fachowca, w rozsadnych cenach.
Jest kilka firm w Polsce do ktorych dzwonilem ale chcialem zasiegnac waszej rady.
PozdraVWiam
Silnik to ABF 96r
Zamierzam kupic: walki 272, regulowane kolo i do tego porting. Szukam dobrego fachowca, w rozsadnych cenach.
Jest kilka firm w Polsce do ktorych dzwonilem ale chcialem zasiegnac waszej rady.
PozdraVWiam
"...jechalem szybko gdyz lubie za.%$@£$.lac..."
PozdraVWiam
PozdraVWiam
-
- V.I.P.
- Kontakt:
Gdzie zrobic porting?
Co to jest rozsądna cena? Jeśli chcesz zrobić sam porting za 500 złotych to nikt Ci za tyle tego nie ogarnie. Ryzyko przebicia sie do kanału wodnego za duże, żeby za tyle robić.
Odezwij sie do Borysa - on robi. Ja mam głowicę od niego i jestem bardzo zadowolony.
Odezwij sie do Borysa - on robi. Ja mam głowicę od niego i jestem bardzo zadowolony.
Pozdrawiam
Bugalon
Mk2 syncro 1.8 16V T - GT2871R - składa sie :)
Mk3 Variant TDI 1.9 AFN na pokladzie
Bugalon
Mk2 syncro 1.8 16V T - GT2871R - składa sie :)
Mk3 Variant TDI 1.9 AFN na pokladzie
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Gdzie zrobic porting?
Szykuj 1500zł za porting i remont do ABF-a, no chyba że ceny poszły w góre. Taki koszt u Borysa jak kiedyś pytałem.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=219213
Gdzie zrobic porting?
Witam
Napewno nie mialem na mysli 500 zl. Ceny ktore znalazlem sa od 1200 do 1500-1800 zl. Ale wole sie popytac bo trzeba sie na tym znac. Napewno nie oddam glowicy komus kto zrobil np 2 w zyciu w tym jedna od malucha
Wysle PW do Borysa.
Dzieki
PozdraVWiam
Napewno nie mialem na mysli 500 zl. Ceny ktore znalazlem sa od 1200 do 1500-1800 zl. Ale wole sie popytac bo trzeba sie na tym znac. Napewno nie oddam glowicy komus kto zrobil np 2 w zyciu w tym jedna od malucha
Wysle PW do Borysa.
Dzieki
PozdraVWiam
PozdraVWiam
PozdraVWiam
Gdzie zrobic porting?
nie chce występować w roli adwokata ale w jakimś temacie chyba to było na SRF, Voj2s pisał, że obróbka głowicy w 16V to 2000zł
Gdzie zrobic porting?
Voj2s chciał pare złotych więcej niż Borys, jak pytałem!!
W tej cenie jest już sprawdzanie szczelności gniazd, docieranie zaworów itd.
W tej cenie jest już sprawdzanie szczelności gniazd, docieranie zaworów itd.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=219213
Gdzie zrobic porting?
A pan z Heinrich tuning.pl powiedzial mi 1800 z walkami ! (trzeba wyslac walki, glowice ) Takze lekko sie zdziwilem bo cena dosc atrakcyjna. Robil ktos cos tam ?
PozdraVWiam
PozdraVWiam
PozdraVWiam
PozdraVWiam
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Gdzie zrobic porting?
Ale co z walkami? Lepiej moim zdaniem nie szukać tu oszczędności tylko zrobić w dobrej sprawdzonej firmie .
VW Bora TDI-sold
Re: Gdzie zrobic porting?
Walki mu wsysylasz nanosi na twoje stare walki material i szlifuje. Jeden chlopak ma takie walki chyba z USA i sprawuja sie ok.Lukasz1985 pisze:Ale co z walkami? Lepiej moim zdaniem nie szukać tu oszczędności tylko zrobić w dobrej sprawdzonej firmie .
Masz racje, ze lepiej oddac do sprawdzonej firmy niz potem zalowac i robic remont silnika.
PozdraVWiam
PozdraVWiam
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Gdzie zrobic porting?
Tak na szybko
Co do parametrow musisz sobie zadzownic tel. jest na ich stronie Heinrich-tuning.pl
Te z USA to Deltacams, co do ceny odsylam do producenta.
druga znalazlem w DE pozniej napisze namiary bo nie jestem przy kompie.
Dzisiaj dostalem odpowiedz od NEWMAN CAMS z UK. Walki 272/272 noweczki cena - 372 £ z przesylka czyli okolo 1900zl
PozdraVWiam
Co do parametrow musisz sobie zadzownic tel. jest na ich stronie Heinrich-tuning.pl
Te z USA to Deltacams, co do ceny odsylam do producenta.
druga znalazlem w DE pozniej napisze namiary bo nie jestem przy kompie.
Dzisiaj dostalem odpowiedz od NEWMAN CAMS z UK. Walki 272/272 noweczki cena - 372 £ z przesylka czyli okolo 1900zl
PozdraVWiam
PozdraVWiam
PozdraVWiam