jaka skrzynia do mk3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
skater16
- Mały gagatek

- Kontakt:
jaka skrzynia do mk3
siemka mam do was pytanie posiadam mk3 2,0 gti i poszukuje skrzyni biegow do mojego gofra ale nie
mam pojecia jakiej bo niektorzy mowia ze od 1,6 i 1,i8 sa dokladnie takie same wiec chce was zapytac a
przy okazi gdzie poszukiwac takowej skrzyni i jakie pieniadze na to przyszykowac dzieki za porady i
posty pozdrawiam
mam pojecia jakiej bo niektorzy mowia ze od 1,6 i 1,i8 sa dokladnie takie same wiec chce was zapytac a
przy okazi gdzie poszukiwac takowej skrzyni i jakie pieniadze na to przyszykowac dzieki za porady i
posty pozdrawiam
gorylek
-
wara99
skater16, 160 000 watpie abys znalazl z mniejszym przebiegiem i cena jest ok,nie moja sprawa ale moim zdaniem jesli przebieg jest autentyczny bo skrzynie wytrzymaja w golfach ok 400 000 to jednak ja bym bral,zmienialem niedawno skrzynie i wiem jak cierzko znalezc dobra bez wady i z malym przebiegiem.160 000 to jak nowa
-
skater16
- Mały gagatek

- Kontakt:
:)
a wiec chyba bede zmuszony z Toba wara dobijac targu i tak trzeba bedzie zrobic kurde nie spodziewal bym sie czegos takiego ale coz myslalem ze skrzynie sa troszke trwalsze a tu jeb 2 dziury olej zlecial i po jezdzie 
gorylek
-
wara99
-
wara99