GOLF MK4 by GoNzO / wszystko na 1 stronie tematu
Moderator: G0 Karcio
showtime, KoJ@K, nie jest to żadna tajemnica, mnie wszystko wyniosło ok 3,5K z tym że w zestawie mam dość słaby kompresor
- Włodary88
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
GoNzO !!!, to niezła cena bo w allgrundo mi krzyknęli 5K, a co do tyłu to teraz znacznie lepiej to wygląda !
Jesteś z Płocka lub okolic koniecznie zajrzyj!!
Sprzedam : SCHOWEK (BOX) CD FISCHER VW GOLF 4 BORA PASSAT B5
Włodary88, do style poznań się zgłoś, mają lepsze ceny.
Włodary88, tył jest cały czas tak samo, tyle że na tych dwóch fotkach widać ile jest miejsca, a raczej że go nie ma wcale między błotnikiem a oponąWłodary88 pisze:GoNzO !!!, to niezła cena bo w allgrundo mi krzyknęli 5K, a co do tyłu to teraz znacznie lepiej to wygląda !
U mapeta też są dość dobre ceny na całe zestawy, ewentualnie same okuciatruckman pisze:Włodary88, do style poznań się zgłoś, mają lepsze ceny.
ta, ewentualnie cały zestaw prosto z usa za troszkę ponad tysiaka, ale $U mapeta też są dość dobre ceny na całe zestawy, ewentualnie same okucia
ale tak jak piszesz, okucie jest najważniejsze, reszta to po prostu złączki, przewody, butla i kompresor, warto dorzucić osuszacz
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Jak wyglada kwestia komfortu jazdy? Jest dalej tak sztywno jak na gwincie w momencie gdy auto jest wysoko??
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
- mazi
- Forum Master
- Kontakt:
cos pisal wczesniej ze jak na MTS'ieshowtime pisze: Jest dalej tak sztywno jak na gwincie w momencie gdy auto jest wysoko??
showtime, jak się jeździ nisko to jest dość komfortowo, ale nie jakoś przesadnie miękko, a na max podniesionym aucie jest twardo jak na KW V2 skręconym na max twardo
No ładnie, ASV'ka wypluła więcej niż fabryka przykazała
Całkiem przyjemny golf. Parę rzeczy widziałbym inaczej, ale to Twoja koncepcja i ogólnie jest ok. Boje się tylko przyciemnionych szyb. Po co taki zabieg ?
Całkiem przyjemny golf. Parę rzeczy widziałbym inaczej, ale to Twoja koncepcja i ogólnie jest ok. Boje się tylko przyciemnionych szyb. Po co taki zabieg ?
- czarodziej6969
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ogólnie to lepiej być nie może, no jeszcze silnik ale to już GoNzO !!! ma w palnie ogarnąćbuzz1 pisze:ogólnie jest ok.
dla mnie wyglądają na fabrykebuzz1 pisze:Boje się tylko przyciemnionych szyb. Po co taki zabieg ?
Moim zdaniem też wszystko jest u GoNzO !!!, w aucie jak należy
OEM+ USA 25th Anniversary ==> viewtopic.php?f=89&t=395742
-
- Nowicjusz
Witam
Świetnie zrobiony golfik, powodzenia w dalszych planach.
Świetnie zrobiony golfik, powodzenia w dalszych planach.
ASV zazwyczaj mają bonusy z fabrykibuzz1 pisze:No ładnie, ASV'ka wypluła więcej niż fabryka przykazała
Szyby kiedyś były przyciemnione, ale od ponad rokuj już foli nie mabuzz1 pisze:Boje się tylko przyciemnionych szyb. Po co taki zabieg ?
czarodziej6969, w silniku jak pójdzie wszystko po mojej myśli to będzie już w maju coś dłubnięteczarodziej6969 pisze: no jeszcze silnik ale to już GoNzO !!! ma w palnie ogarnąć
GoNzO !!!, jest tłusto... jak piszesz, że jest masa do zrobienia to ja już nie wiem co mam powiedzieć pewnie chodzi o silnik, wyrezanie czegoś ciekawego z nim luuub jakieś pierdółki, szczególiki we wnętrzu.. Ale wizja jest, prężnie do niej dążysz i obecny wygląd Golfa bardzo przypada mi do gustu ogarniesz sobie ten tył żeby się ładnie chował i będzie miodnie
pozdro i siły siły panie !
pozdro i siły siły panie !