Ależ Wy potraficie wszystko pięknie poprzekręcać,a Tomek to jest mistrz wkrętu...Ja miałem na myśli,żebyśmy ichMatthewG pisze:Jak na moje gusta za bardzo mi tu homo wie w tym wątkuNie moje klimaty, sorry chłopaki
![]()

Moderator: G0 Karcio
Ależ Wy potraficie wszystko pięknie poprzekręcać,a Tomek to jest mistrz wkrętu...Ja miałem na myśli,żebyśmy ichMatthewG pisze:Jak na moje gusta za bardzo mi tu homo wie w tym wątkuNie moje klimaty, sorry chłopaki
![]()
weź tu człowiek incognito sobie wyjedź na miasto...mgtan pisze:widziałem dziś twoją zabawkę
też nie zaprzeczę. no i hondziak na kompresorze tam byłlukibse pisze: podjechałeś chyba do jakichś dwóch Scirocco
Znam evusie i wiem, że w zakręcie dostałbym solidne lanie, jeszcze kilka gratów muszę wymienić żeby ze wstydu się nie spalić... na prostej to takie dziecinne porównanie mikro-penisów. Bzium bzium i 300 na liczniku. Nic z tego nie wynika, poza porównaniem bzium-bziuma. W zakręcie natomiast wychodzi z człowieka diabełek i porównuje się bardziej kierowcę aniżeli żelazo. I to mi się o wiele bardziej podobamgtan pisze:ja to się nie przyznałem bo zaraz byś chciał mi i Evelinie lać dupe :p
No jak na złość właśnie się skończyły. Przyszły lachonyMatthewG pisze:Tomku mile widziane byłyby jakieś ujęcia wydechu strzelającego marchewkami z doborową ścieżką dźwiękową
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 27 gości