]malolat pisze:to nie przegaldaj i tyle, przez patrzysz i widac od razu
jak jestes taki madry to se patrz na wykres ja nie bede sie tam wgladal o co biega !!!
i wol jak ktos napisze ze jest tyle bylo tyle i td
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
To czekamny na dalsze wykresyBARANMC1 pisze:tzn !! ja naszczescie nie mam gazu !! Wrocmy do tematu mocy a nie pogaduszek o gazie , bo to nie o tym tematManiek88 pisze:To ja w swoim 1,8 mialem mixer 32mm rozpilowalem do 37mm i jest roznica (szczegolnie na Bp) a co u ciebie to juz wogole powinna byc!
Na tym pewnie zakończy się zapodawanie wykresów,Borys pisze:To czekamny na dalsze wykresy
ml jeszcze niedawno byles przekonany ze twoj vr ma 190 kucy rzeczywistsc okazala sie okrutna i pokaznego stadka konikow nie bylo wiec po co ta ironiaml2210 pisze:Na tym pewnie zakończy się zapodawanie wykresów,Borys pisze:To czekamny na dalsze wykresy
bo cała reszta VR-ó, znając polskie realia, ma dokładnie 174KM
(według ich właścicieli oczywiście)
albo nawet 220KM na rezystorku z allegro, strumienicy i magnetyzerach.
Właśnie po to, jak sam zauważyłeś z własnego doświadczenia wiem,VR pisze:ml jeszcze niedawno byles przekonany ze twoj vr ma 190 kucy rzeczywistsc okazala sie okrutna i pokaznego stadka konikow nie bylo wiec po co ta ironia
Zmieniaj Nicka stary, przecież ty juz nie masz vr6!VR pisze:ml jeszcze niedawno byles przekonany ze twoj vr ma 190 kucy rzeczywistsc okazala sie okrutna i pokaznego stadka konikow nie bylo wiec po co ta ironiaml2210 pisze:Na tym pewnie zakończy się zapodawanie wykresów,Borys pisze:To czekamny na dalsze wykresy
bo cała reszta VR-ó, znając polskie realia, ma dokładnie 174KM
(według ich właścicieli oczywiście)
albo nawet 220KM na rezystorku z allegro, strumienicy i magnetyzerach.
Bond miał VR6 w LT-ku, na pace jak wieźlismy z dziupli od dziupli wiec ma cos do powiedzienia i jego auto stanowiało czasami opór dla VR6 kolegi VRa, ale tylko czasami, co prawda te czasy juz mineły ale było fajnieBARANMC1 pisze:Bond, masz VR6 ?, nie !, wiec takie uwagi zatrzymaj dla siebie , albo udzielaj sie w innym poscie !!
te, mały, nie spamuj. jeszcze jeden taki nr i powykręcam wentylkiVR pisze:bond zmieniam nicka na bocian kle kle (chyba bede musial pogadac z jagoda o zmianie nicka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości