[mk3] jaka wam pokazuje temperature
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[mk3] jaka wam pokazuje temperature
mam takie pytanko.... Jaka temperaturke pokazuja wam wasze wskazniki w te ostatnie gorace dni jezdzac po miescie ? U mnie (2E) 100 to prawie norma i chcialem porownac jak to jest u innych.....
Eh, to macie szczęście, że wam tak trzyma temp.
Ja już siły do tego nie mam, pocieszam sie tym, że parę osób mi mówiło , że jest ok. A jest tak: w trasie 90 st , miasto- korki 100-115, wentylator chodzi, czujnik temp wymieniony, termostat też. Jeszcze nigdy się nie zagotował, ale gdzieś mi ucieka płyn chłodzący, bo dolewam średnio 0,5 litra/1000km. No ręce opadają
Ja już siły do tego nie mam, pocieszam sie tym, że parę osób mi mówiło , że jest ok. A jest tak: w trasie 90 st , miasto- korki 100-115, wentylator chodzi, czujnik temp wymieniony, termostat też. Jeszcze nigdy się nie zagotował, ale gdzieś mi ucieka płyn chłodzący, bo dolewam średnio 0,5 litra/1000km. No ręce opadają
- marek2907
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
u mnie 90 trasa ,miasto i korki 100-110 co jest dziwne bo wentyl załącza tylko pierwszy bieg pochwili się wyłącza ale temperatura dalej rośnie (działają oba biegi wentylatora, włącznik termiczny nowy- moze jest niesprawny?? )
[url=http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=53320][img]http://i128.photobucket.com/albums/p180/marek2907/forum2.jpg[/img][/url]
:gora: KLIKNIJ :gora:
[size=200][b]wszystko na 1 stronie[/b][/size]
:gora: KLIKNIJ :gora:
[size=200][b]wszystko na 1 stronie[/b][/size]
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
u mnie po wymianie czujnika na nowy pokazuje 100 na trasie i według jego wskazań wentylator włącza się przy 110 stopni stary czujnik nigdy nie wskazywał więcej niż 70 i miałem problemy z obrotami bo cały czas trzymał wysokie i kopcił na czarno teraz jest luzik silnik krokowy puścił obroty i jest ok
somsiad- już szczęśliwy ojciec!!!