Moderator: G0 Karcio
Zrobimy bi-flaszkę i będziemy uważać na bi-seksualistów, to porozmawiamyRybak pisze:my teraz to chyba musimy zrobić bi moto
Osiągi bardzo porównywalne z potwoRkiemRybak pisze: ledwo człapie,3.8 do setki,11.9 ćwiartka,13.7 do 200
Znam 2, które mają grubo ponad 500 i buduje się jeszcze kilka. Ale nie koniecznie musi to być eRka, silnik prawie taki sam jak w S3/Cupra/MKV GTI i takie auta w mocnych setupach jeżdżą od dawna.mgtan pisze:Jakie moce osiągają Rki - R4 rzecz jasna... jakies mocne projekty, które jeżdzą bez problemów?... pękło 500KM?
no z tym na czerwono to przy mocach 500+ z 2 litrów pojemności to życzenie duże jest...MatthewG pisze: jakies mocne projekty, które jeżdzą bez problemów?
Dokładnie,jeżeli ja miewam ten problem,to sobie jestem w stanie wyobrazić co się dzieje u Ciebie i Złośka,dlatego w codziennym użytkowaniu tej mocy jest jest z deka za dużo,a podczas "penisówek" do v-maxa z deka za mało.I bądż tu człowieku mądry żeby to wszystko wypośrodkować...daniel1d pisze:Czym większa moc tym większy problem z trakcją
Nie,to nie będzie tak.Jak zrobimy bi-flaszkę (a zrobimy zapewne niebawem) to w tedy bi-seksualiści będą musieli uważać na naszlos pisze:Zrobimy bi-flaszkę i będziemy uważać na bi-seksualistów
Ja to wiem Tomi,dlatego tak sarkastycznie napisałem stronę wcześniej o tych dodatkowych 20-stu kuniach.W Twoim przypadku jest troszkę inaczej,tkwią rezerwy,jest kasa,więc czemu nie robić.A poza tym,dżwięk vr-a wkręcającego się na obroty jest bezcennyzlos pisze:Jeśli masz 100 koni i dorzucasz kolejnych 100, to różnica jest potężna.
Jeżeli natomiast masz już ich 400 i dorzucasz kolejnych 100, to różnice mierzy się w pierdyliardowych częściach kieliszka
Nie mogę napisać kiedy,bo bi-seksualiści będą się mieć na bacznościMatthewG pisze: Kiedy znowu pijecie?
Ja niczego nie podkreślałem, to Ty poczułeś się w obowiązku samotnie to podkreślić a następnie włożyć mi w usta Twoje słowa. Na przyszłość ostrzegam, nie lubię jak ktoś mi coś w usta wkłada. Mogę wierzgnąć kopytemMatthewG pisze:Tomek przestań ciągle podkreślać jakie te R32 są wytrzymałe
Ojojoj... aż tak się nawalimy?Rybak pisze:bi-seksualiści będą musieli uważać na nas
To widzę, że masz już skomplikowany plan polowania. Ja może jednak poproszę heteroRybak pisze:Nie mogę napisać kiedy,bo bi-seksualiści będą się mieć na baczności
Świetnezlos pisze:Model TsyC ujdzie. Cyli cysta, cudza, cycata.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 26 gości