szczególnie że w pokojach 4 osobowych są łóżka piętrowezlos pisze:Jak się nawalimy odpowiednio, to mało kto da radę się wdrapać na wyrko. A wtedy materac na podłodze będzie bezcenny

Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
szczególnie że w pokojach 4 osobowych są łóżka piętrowezlos pisze:Jak się nawalimy odpowiednio, to mało kto da radę się wdrapać na wyrko. A wtedy materac na podłodze będzie bezcenny
To może zaostrzyć konflikt o materac na doleKonradzikIV pisze:szczególnie że w pokojach 4 osobowych są łóżka piętrowe
będzie w okolicach 25st.C - zapiszcie i przeczytajcie w trakcie wyjazdu - jak się nie sprawdzi to śpię na materacu na podłodzegluszcz pisze:ważna będzie pogoda
jak się nie sprawdzi to śpisz na dworzeKulon pisze:będzie w okolicach 25st.C - zapiszcie i przeczytajcie w trakcie wyjazdu - jak się nie sprawdzi to śpię na materacu na podłodze
wez wszystkie papiery, wydruk dokonania przelewu i damy radę,vwbartus pisze:jak nie będe miał pokoi bo do tej pory nie dostałem informacji że zaliczka im wpłynęła :/
tak zrobięKoVal pisze:wez wszystkie papiery, wydruk dokonania przelewu i damy radę,
hehehKoVal pisze:a jak nie to zrobimy im tam auschwitz birkenau z tego hostelu
Jeżeli osobie dzielącej z Tobą łóżko piętrowe zdarza się polać w majty na zgonie to zdecydowanie lepiej walczyć o materac na górze.zlos pisze:To może zaostrzyć konflikt o materac na dole
spokojnie do mnie też nic nie doszło mam rezerwację, potwierdzenie przelewu, wydruki maili więc damy radęvwbartus pisze:do tej pory nie dostałem informacji że zaliczka im wpłynęła :/
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości