no jak ciężki http://allegro.pl/maty-grzewcza-kpl-2-s ... 39537.htmlkolba12 pisze:no ja bym chcial komplet oparcie i siedzisko ale ciezki temat
Nie grzeje siedzenie kierowcy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR
, A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5

dzieki bardzo widocznie chyba dodal nie dawno bo nie moglem znalezc kompletu !
- slawek987
- Gadatliwa bestia
- Auto: GOLF SV
- Silnik: DCYA
Koledzy powiedzcie mi gdzie jest ta pastylka od maty która najczęściej sprawia ze mata nie grzeje???? trzeba wyjąć siedzenie czy można to zrobić bez wyjmowania???
część mat ma pastylkę - wygląda jak bateria do płyty głównej bios komputera i wtedy jest na końcu siedziska - na środku czyli prawie przy miejscu gdzie zaczyna się oparcie na środku, cześć natomiast mat (nowsze) maja drut oporowy ułożony na środku maty grzewczejslawek987 pisze:Koledzy powiedzcie mi gdzie jest ta pastylka od maty która najczęściej sprawia ze mata nie grzeje??
wyjąćslawek987 pisze:trzeba wyjąć siedzenie czy można to zrobić bez wyjmowania???
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
, A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5