Witam
Chciałbym się dowiedzieć czy klocki hamulcowe do Golfa II w automacie są takie same jak w manualu, bo muszę kupić a dokładnie nie wiem jakie.
Z góry dziękuję za info
Pozdrawiam
Klocki hamulcowe do automatu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Ostatnio zmieniony pn mar 26, 2012 20:55 przez robitech, łącznie zmieniany 1 raz.
Klocki hamulcowe
Moim zdaniem nie ma żadnej różnicy manual czy automat , ważna jest grubość tarczy , to pod nią dobierasz klocki
-
- Nowicjusz
Re: Klocki hamulcowe do automatu
sprawdzałem w książce i niby tarcze są grubsze 12 mm a w manualu 10 mm oczywiście w dieslu. Szukałem klocków na Allegro ale nie ma wyszczególnionych, ze do automatu. Może dowiem się czegoś w sklepie motoryzacyjnym. Nie mam Etki bo może tam by był kod
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
w manualu występują jedne i drugie...w automacie faktycznie tylko te grubszerobitech pisze:sprawdzałem w książce i niby tarcze są grubsze 12 mm a w manualu 10 mm
1H0 698 151 - numer ori klocków do tych grubszych tarcz, do cieńszych jest 1H0 698 151 E
-
- Nowicjusz
Re: Klocki hamulcowe do automatu
Dziękuję Ci bardzo za pomoc tego potrzebowałemQto pisze:w manualu występują jedne i drugie...w automacie faktycznie tylko te grubszerobitech pisze:sprawdzałem w książce i niby tarcze są grubsze 12 mm a w manualu 10 mm
1H0 698 151 - numer ori klocków do tych grubszych tarcz, do cieńszych jest 1H0 698 151 E
Pozdrawiam