Problem z dmuchawą MK2
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Problem z dmuchawą MK2
Mam następujący problem. Ostatno wymieniłem przy okazji innych czynności serwisowych płyn w chłodnicy.Teraz jak włącze dmuchawe w środku leci mi para. Przynajmniej tak to wyglada. Mam tak od wczoraj. A dziś zaświeciła mi się kontrolka poziomu wody. Co to może być?? Czy to jakiś problem z nagrzewnicą? Żadnych wycieków z pod maski nie widać.
Było: mk2 GTI16v KR, Polo 6n Jest: Audi A4 B5 i Polo 9n "Cricket"
-
- Użytkownik
- Kontakt:
I tak bedzie uciekał,to jest cały obieg.A pozatym jak jezdzić w zimie bez dmuchawy, troche kiepsko.
A w sumie koszt nagrzewnicy wacha sie w granicy 60-80 zł, i pare godzin dobrej roboty +kilka tzw uspakajaczy .
Ygd chyba miał nagrzewnice doo sprzedania.Zapytaj go .Poszukaj tez na allegro jakis czas temu koleś sprzedawał nowki za 45 zł bodajże
A w sumie koszt nagrzewnicy wacha sie w granicy 60-80 zł, i pare godzin dobrej roboty +kilka tzw uspakajaczy .
Ygd chyba miał nagrzewnice doo sprzedania.Zapytaj go .Poszukaj tez na allegro jakis czas temu koleś sprzedawał nowki za 45 zł bodajże
...pomału do celu......w planach Suka GS 500, na początek oby sił wystarczyło :hmm: