Golf IV OEM+ USA 25 Jahre powrót do serii
Moderator: G0 Karcio
[MK4] Golf IV by logo1024
No i auto oddane dziś do lakiernika pod koniec przyszłego tyg powinno być już nowe koło i USA 25th na autku
OEM+ USA 25th Anniversary ==> viewtopic.php?f=89&t=395742
- Ad4m3k
- Forum Master
- Kontakt:
logo1024, czekam na efekt chyba odrazu się przejadę do Ciebie zobaczyć na żywo hehe.
logo1024, Super wyszła ta renowacja lakieru Też czekam na fotki z kołem i pakietem
Wykładziny obiektowe i wycieraczki https://wykladziny-warszawa.pl/ zapraszam
Po polerce lakier wygląda idealnie, na pewna autko zyska na wyglądzie dzięki temu w tym sezonie, bynajmniej na żywo
Tak patrze tak czytam i muszę napisać, że auto rewelka czarne są super. A co do polerki to miałem ręcznie robić fakt mały samochód, ale dużo ma lat i postanowiłem zakupić polerkę. Ręcznie to mi ręka odpadnie i nie będzie takiego efektu mam racje?.. Mam
Pozdrawiam
Pozdrawiam
no logo1024 się ostro zbroi na sezon kurdę, zazdroszczę
Wykładziny obiektowe i wycieraczki https://wykladziny-warszawa.pl/ zapraszam
Re: [MK4] Golf IV by logo1024
Przód ori progi i tył nie, tzn tył po dzisiejszych przymiarkach idzie na śmietnik bo ten laminat można sobie w wsadzić. A na tył wpadnie ori dokładka z wycięciem na wydech. Tylko trzeba teraz jakiś wydech znaleźć miało nie być i nie mam pojęcia gdzie dorwać coś najbardziej zbliżonego do oriKamils pisze:progi ori?
OEM+ USA 25th Anniversary ==> viewtopic.php?f=89&t=395742
To progi z laminatu są ?
Jak robiłem 'wywiad' na allegro, to właśnie laminat miał te uchwyty montażowe, a z ABS'u nie miały tych uchwytów (o progi chodzi). Sam muszę do siebie jakieś kupić
A dokładkę na tył to kupiłeś tą z allegro niebieską ? Całkiem niedawno wisiała jeszcze bez wycięcia na wydech, w takiej samej kasie.
Czekam aż pozakładasz wszystko na auto
Jak robiłem 'wywiad' na allegro, to właśnie laminat miał te uchwyty montażowe, a z ABS'u nie miały tych uchwytów (o progi chodzi). Sam muszę do siebie jakieś kupić
A dokładkę na tył to kupiłeś tą z allegro niebieską ? Całkiem niedawno wisiała jeszcze bez wycięcia na wydech, w takiej samej kasie.
Czekam aż pozakładasz wszystko na auto