tak, Karpi ostatnio wysyłał lampy do takiego spa w Otwocku i wyszło naprawdę profi. jak coś to mam gdzieś namiar mogę podesłać na PWxxxPALUCHxxx pisze:znasz jakis sprawdzony zaklad ktory wykonuje takie uslugi ?
MK4 .:R32 DSG Konradzik - 2013
Moderator: G0 Karcio
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
MK4 .:R32 DSG KonradzikIV - ROTA 4 x 9.5 J
Re: MK4 .:R32 DSG KonradzikIV - ROTA 4 x 9.5 J
a koszt takiego zabiegu ? też bym poprosił infoKonradzikIV pisze:tak, Karpi ostatnio wysyłał lampy do takiego spa w Otwocku i wyszło naprawdę profi. jak coś to mam gdzieś namiar mogę podesłać na PWxxxPALUCHxxx pisze:znasz jakis sprawdzony zaklad ktory wykonuje takie uslugi ?
http://www.regeneracja-hc.com/
bardzo dobre opinie krążą po necie
bardzo dobre opinie krążą po necie
Konrad ruszyłbyś w temacie bo jakiś zastój
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Fajne spasowanie kolorów wyszło
Moje auto: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p= ... #p4524290/" onclick="window.open(this.href);return false;
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
udało się wrzucić wreszcie gwint na tył ale nie obyło się bez problemów wjechały też nowe tarcze na tył + klocki wymienione łączniki stabi i wszystkie gumowe elementy.
gdzieś ucieka powietrze z jednej opony - po ściągnięciu okazało się że stopka jest uszkodzona... kupiłem 2 x 215/35/18 i jakoś w tygodniu będziemy zakładać na nowo. zamówiłem też dystans na tył co by wyrównać z przodem i wtedy będę wiedział ile podkręcić przód do góry bo tył już jest bez regulacji.
w tym czasie środek został rozebrany i dokładnie odkurzony, wjechały nowe tunele, nowe obszycie ręcznego i podłokietnik wszystko wymyte APC.... ma być jak nówka
w tygodniu powinny pojawić się fotki
gdzieś ucieka powietrze z jednej opony - po ściągnięciu okazało się że stopka jest uszkodzona... kupiłem 2 x 215/35/18 i jakoś w tygodniu będziemy zakładać na nowo. zamówiłem też dystans na tył co by wyrównać z przodem i wtedy będę wiedział ile podkręcić przód do góry bo tył już jest bez regulacji.
w tym czasie środek został rozebrany i dokładnie odkurzony, wjechały nowe tunele, nowe obszycie ręcznego i podłokietnik wszystko wymyte APC.... ma być jak nówka
w tygodniu powinny pojawić się fotki
- Ad4m3k
- Forum Master
- Kontakt:
KonradzikIV, czekam na fotki całości jak usiadł na tym gwincie a jak wrażenia z jazdy?
Naprawdę fajnie wszystko wygląda bardzo podoba mi się pomysł z tą dokładką pod przedni zderzak czekamy na jakąś sesyjke będziesz dostępny na jakiś zlotach? np na v-ce będziesz żeby można było pooglądać samochodzik?
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
czas na mały up date :
auto jest wstępnie ustawione, dokładka od cupry wyrwana dziś na tyle będzie 5mm szerzej...
uprzedzam pytania - tyłu nie da się niżej, siedzi sama sprężyna już.
został detaling + inne pierdółki i będzie gotowe
auto jest wstępnie ustawione, dokładka od cupry wyrwana dziś na tyle będzie 5mm szerzej...
uprzedzam pytania - tyłu nie da się niżej, siedzi sama sprężyna już.
został detaling + inne pierdółki i będzie gotowe
MK4 .:R32 DSG KonradzikIV - ROTA 4 x 9.5 J NOWE FOTKI
No ten tył musisz trochę wypchnąć bo wygląda biednie Ale efekt ogólny - zadowalająco dobry
Widziałem na żywo i najbardziej podoba mi się zestawienie kolorów Pamiętaj, że fanem drastycznego negatywu raczej nie jestem, jeszcze
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
2010 - 2014 Golf .:R20
- Ad4m3k
- Forum Master
- Kontakt:
pięknie wygląda Rka
te felgi w tym kolorze robią robotę
te felgi w tym kolorze robią robotę
Auto naprawdę prezentuje sie świetnie