[mkIII] Koła pasowe wału (poszukuję?)
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- david_p
- Mały gagatek
- Kontakt:
[mkIII] Koła pasowe wału (poszukuję?)
przed chwilą wróciłem od mechanika i dowiedziałem się że mam krzywe koła pasowe wału. jednak podobno bardzo ciężko to dostać, odwiedziłem parę miejsc i nigdzie nie mieli, jeden cwaniak mi tylko powiedział że jak to dostanę od kogoś za 300 zł to powinienem go w rękę pocałować... gdzie to można zdobyć i za ile??? golf 1.9 TD '92. z góry dzięki
od Quatro7: uprzejmie prosi się o precyzowanie tematów
od Quatro7: uprzejmie prosi się o precyzowanie tematów
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
Re: Koła pasowe wału (poszukuję?)
zapytaj profilaktycznie w ASOdavid_p pisze:przed chwilą wróciłem od mechanika i dowiedziałem się że mam krzywe koła pasowe wału. jednak podobno bardzo ciężko to dostać, odwiedziłem parę miejsc i nigdzie nie mieli, jeden cwaniak mi tylko powiedział że jak to dostanę od kogoś za 300 zł to powinienem go w rękę pocałować... gdzie to można zdobyć i za ile??? golf 1.9 TD '92. z góry dzięki
www.vrservice.pl
Tak, powodem wymiany było bicie tłumika drgań skrętnych. Szukaj uzywki na giełdzie, ew. Auto-Mix (22) 796 06 16, 721 19 85; lub Jan Ryfa (024) 277 23 58david_p pisze:no tak, ale gdzie to znaleźć w takiej cenie... do mojego podobno pasuje 028 105 253 A. też miałeś skrzywione, czy inny powód wymiany?
028 105 253 A to koło pasowe dla wspomagania kierownicy - to częśc, kóra wchodzi na tłumik dragań skrętnych, oba masz do wymiany?
Pozdor
Corvax | A4 1.8tQ BEX | MK7 Alltrack 1.8TSI CJSB
Corvax | A4 1.8tQ BEX | MK7 Alltrack 1.8TSI CJSB