Bora 2.0 2003 znowu świeci check ( silnika )

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

pawko781
Nowicjusz
Nowicjusz

Bora 2.0 2003 znowu świeci check ( silnika )

Post autor: pawko781 » ndz lip 09, 2006 22:42

Już drugi raz zapalila mi sie kontrolka check silnika 2 tygodnie temu miałem ten sam problem, w salonie po podpieciu do komp. powiedzieli, że zaslaba mieszanka gazu. Mam bore z gazem sekw. ( OMVL ) silnik 2.0 2003 rok. Jeżeli macie podobne problemy dajcie znac bo bryka mnie troszke wk.......... sami wiecie jak jest. Dzieki z góry!!! Pozdrawiam!

Awatar użytkownika
Golf GTi
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: Golf GTi » ndz lip 09, 2006 22:52

aaaaa ,ziom z rzeszowa witam ,jutro tam gdzie sie bede szlajal, strzelajac , GAZ *#cenzura#* ci sonde ,tylko ktora bo tam jest bodajze 2 szt. jak to bedzie ta 2- wlasnie tak bedzie ci swiecic , a komputer w servise ci pokaze ze ubogfa mieszanka , sprwadzil bym tez kata , czy sie czasem nie podtopil mialem ostatnio Nissana Almere z 2002 z tym samem problemem , padla 2 -ga sonda + wytopil sie katalizator z jazdy na gazie auto mialo 74 tys przejechane

pawko781
Nowicjusz
Nowicjusz

zgasła

Post autor: pawko781 » śr lip 12, 2006 22:34

Dzis w prosty sposób zgasiłem tą nieszczęsną kontrolkę ( odpiełem klemę ( - ) i po kłopocie ) mam tylko nadzieję, że komputer nie zapamięta błędu i za jakiś czas nie wyrzuci mi jej znowu na blat. Dowiedziałem się, że z byle pierdoły może się to zapalić wiec nie warto jeździć do salonu i bulic 70 zł za frajer! GTI - dzięki za radę - pozdrawiam!

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”