tuleja tylnej belki Golf IV
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Witam
Zamierzam wymienić tuleje tylnej belki w moim Golfie. Czy jest może ktoś na forum kto mógłby mi podać wszystkie wymiary tylnej tuleji? Chodzi mi o średnice wewnętrzną otworu, średnicę zewn. i wewnętrzną - tyłu i przodu tuleji. Potrzebuję tych informacji, ponieważ chcę zrobić sobie przyrząd do wyciskania, chyba że ma ktoś z was jakieś namiary z informacjami technicznymi dotyczącymi przyrządów do VW ?
Pozdrawiam
Zamierzam wymienić tuleje tylnej belki w moim Golfie. Czy jest może ktoś na forum kto mógłby mi podać wszystkie wymiary tylnej tuleji? Chodzi mi o średnice wewnętrzną otworu, średnicę zewn. i wewnętrzną - tyłu i przodu tuleji. Potrzebuję tych informacji, ponieważ chcę zrobić sobie przyrząd do wyciskania, chyba że ma ktoś z was jakieś namiary z informacjami technicznymi dotyczącymi przyrządów do VW ?
Pozdrawiam
Rafał
Tuleje mają wymiar
Rodzaj mocowania:
podstawa gumowo-metalowa
Średnica wewnętrzna [mm]:
12
średnica zewnętrzna [mm]:
71,5
Długość wewnętrzna [mm]:
90
Długość zewnętrzna [mm]:
54.5
Rodzaj mocowania:
podstawa gumowo-metalowa
Średnica wewnętrzna [mm]:
12
średnica zewnętrzna [mm]:
71,5
Długość wewnętrzna [mm]:
90
Długość zewnętrzna [mm]:
54.5
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Jedna uwaga odnośnie srednicy zewnętrznej tulei gumowo metalowej, może być 71.5 lub 72 mm , ale pasują w otwór 69mm , przy montażu guma się ściska do wymaganych 69mm .Tuleje metalowe mają średnicę zewnętrzną 69mm , pozostałe wymiary jednakowe z tuleją gumowo metalową także pasują obydwie
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
ale to już chyba kwestia konkretnej sztuki - producent poda że jest to 72mm, czy może spotkałeś jakoś inaczej ??wojtas46 pisze:Jedna uwaga odnośnie srednicy zewnętrznej tulei gumowo metalowej, może być 71.5 lub 72 mm
Ja mierzyłem trzy komplety Lemfordera i każda tuleja miała poniżej 72mm...
-
- Ma gadane
- Kontakt:
witam, chciał bym zakupic komplet lamfordera tulejek tylnej belki i przedniego zawieszenia na allegro.Czy musze dobierac do swojego auta konkretne rozmiary (chodzi mi wg nr VIN)
Zakupie MK IV w dieslu ładnego i zadbanego.
- Qto
- _
- Kontakt:
po prostu kup tuleje Lemfordera do mk4Marcin100420 pisze:Czy musze dobierac do swojego auta konkretne rozmiary (chodzi mi wg nr VIN)
Opisywałem kiedyś co i jak...poszukaj po moich postach
-
- Ma gadane
- Kontakt:
czyli brac lamfordera o srednicy 72mm?Nie dobierac po nr VIN
Ostatnio zmieniony śr mar 14, 2012 16:44 przez Marcin100420, łącznie zmieniany 1 raz.
- Qto
- _
- Kontakt:
czyli kup Lemfordera do Golfa 4Marcin100420 pisze:czyli brac lamfordera o srednicy 72mm
-
- Ma gadane
- Kontakt:
szkoda kolego ze wczesniej nie dałes znac ja juz kupiłem na allegro komplet tulejek landforgera na przód i tył 6 tulejek dałem 180zł z wysyłka.