calie cwaniaki to na pks-ie sa.
ja jestem wesolym czlowiekiem i mam zwałe z policji ,ktora sie wszystkiego czepia wiec i zabieranie dowodu mnie bawi.
moze nie znam sie moze nie zrobilem rozeznania dokladnego ale napewno duzo pisalme z ludzmi na pw bo temat to nie wszystko. a po drugie skontaktowalem sie tez z paroma osobami w TRN ,ktore pomogly mi z tym problemem.
Lubie ryzykowac kto pomogl DZIEKI WIELKIE! Tobie rowniez cali . Ale usmiechnij sie i nie gadaj,ze ktos cwaniakiem jest bo policjanci co niektorzy sa poprsotu dziwni i zwale trzeba miec.
Mialem z nimi stycznosc bez sensu mi zabierali i bardzo porusza mnie ich temat wyglupilem sie pisaniem "a niech se zabieraj.." ale do idealnych nikt nie nalezy zawsze glupote popelnic moze:)
pzdr
czy po takim obnizeniu wejda 225/40 do mk4
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Re: czy po takim obnizeniu wejda 225/40 do mk4
o'k, sorry - w golfie jest jakoś szerzej niż w beetle (też mk4 jakby co), u mnie taki numer nie przejdzieYaro1981 pisze:bzdury ja mam 8.5x18 ET 27 i nic nie wystaje jak gwint skręce to i przy ET 25 nic nie będzie wystawać
nie będziemy się kłócić o 3 mm.
wracając do tematu oto co na temat minimalnego ET po obniżeniu sądzą golfiarze z http://uk-mkivs.net:
fotka z bardzo ciekawego tematu mk4 Wheel Fitment Q&A z tego forum
Adam on the left is running 18x8j et24 (front) and 18x9j et27 (rear) - this is very close to 'flush' fitment
Pat on the right is running 18x9j et25 (front) and 18x10j et28 (rear) - this pokes a wee bit
tylko weźmy poprawkę na to że za granicą "wystawanie" dotyczy bieżnika opony a w Polsce przystawiamy pion do błotnika i mamy odpowiedź czy koło wystaje czy nie.
no i ważne kto ile obniża i naciąga - czy do lansu/codziennej jazdy do roboty.
Krzycho, black new beetle 2.0i apk>aqy '99
www.newbeetle.pl
www.newbeetle.pl
--->>
Ostatnio zmieniony wt mar 06, 2012 14:03 przez Waldek87, łącznie zmieniany 1 raz.
Felunek osadzony na gwincie z ET30 wszedl bez problemu przy glebie bez obcierania a wiec ryzyko sie opłaciło. Dzieki wielkie wszystkim,którzy udzielili sie w temacie by pomoc doradzic i zwrocic uwage swierzakowi,który powoli sie uczy!!
Pozdrawiam
Waldek.K
ps. dorzuce fotki jak zrobie pozniej.
Pozdrawiam
Waldek.K
ps. dorzuce fotki jak zrobie pozniej.