cisne autostrada do 150-160 km/h to srednie spalanie (wg. mfa) 6,2 - 6,7l,
jade do 120 to pokazuje 5,2 - 5,5...
jadac 90 mam wskazania pomiedzy 4,8 - 5,2...
miasto 6,8 - 7,2... wezcie pod uwage ze to automat

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
realnego ci nie napiszę bo nie sprawdzam... tzn. zawsze zapomnę.... wczoraj zalałem do pełna, skasowałem kilometrówkę i zobaczymyodzim pisze:a realne bo asz w automacie to 8 miasto trasa 6 w realu anie w mfa
wszedzie mówią aby nie grzac na postoju... po prostu odpalam i po okolo10-20 sekundach jade...Bolekrsko pisze:szczyku, czyli zanim zaczniesz wracac z pracy, zagrzej auto na postoju
to był żart z tym grzaniemszczyku pisze:wszedzie mówią aby nie grzac na postoju... po prostu odpalam i po okolo10-20 sekundach jade...Bolekrsko pisze:szczyku, czyli zanim zaczniesz wracac z pracy, zagrzej auto na postoju
nie ma to nic wspólnego z miarodajnym testem poprostu kupili lacha z gazem i tyle ,mialem kilka aut z tym zasilaniem i tym i raczej ekonomia mowi za gazem , w tym tescie np klima w lpg 1600pln hehehe remont głowicy to ten co kupil byl totalnym laikiem i dal ciala kpujac regło , a sdi to nie tdi duzo mniej narazony sdi niz tdi bo nie ma turbiny i mozna tak wymieniac , rozrząd w tdi np alh sam material 800pln a w 1.6 czy 1.8 benz 300pln wiec odpowiedz sobie sam co bardziej sie oplacaLampart pisze:ciekawostka.
http://motoryzacja.interia.pl/wydarzeni ... 67138,5906" onclick="window.open(this.href);return false;
Miałem LPG teraz ON i też jestem tego zdania jak wynik "testu "
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 18 gości