Problemy z obrotami
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Problemy z obrotami
Mam problem z obrotami
Mianowicie po odpaleniu pracuje na tak niskich obrotach że muszę trzymać go delikatnie na obrotach a jak się zagrzeje to znowu trzyma obroty na poziomie 1100 - 1200 obr. Mowa tu jest o silniku 1.6 75KM
Mianowicie po odpaleniu pracuje na tak niskich obrotach że muszę trzymać go delikatnie na obrotach a jak się zagrzeje to znowu trzyma obroty na poziomie 1100 - 1200 obr. Mowa tu jest o silniku 1.6 75KM
Ostatnio zmieniony wt lut 28, 2012 19:14 przez swdarek, łącznie zmieniany 1 raz.
Problemy z obrotami
to czujniki i termostaty odpadają. Co do czyszczenia przepustnicy to szmatka, benzyna ekstrakcyjna albo szprej do czyszczenia przepustnic, wymyć z tego syfu. Dasz se rade tylko klapki za mocno nie wyginać od niej.
Problemy z obrotami
nie nie posiadam podtlenku gazu ;D a co do oznaczenia silnika to lipa nie wiem . Wiem tylko tyle że to mono wtrysk 6 DINowy i tak na oko około 10 na 100km przy normalnej jeździe w cyklu mieszanym
Podkreślam że to 1.6 75KM
Podkreślam że to 1.6 75KM
Problemy z obrotami
na krótkich odcinkach jak jest zimno i silnik nie dogrzany to tak czasem może być. A od jakiego momentu mniej wiecej tak pali ?
Problemy z obrotami
powiem Ci szczerze że mam go od kilku dni i jest to mój pierwszy GOLF
Może te silniki tak mają
Musze to wybadać
Może te silniki tak mają
Musze to wybadać