lolo_golf, pewnie chodzi o te na liczniku, nie wiem po co to, ale nie ma założonej obudowy i dlatego to widać. Te diody są na każdym liczniku z Passata

Moderator: G0 Karcio
i wtedy znajdziemy Varia(n)ta na otomoto, czyli jak większość grubych projektów które dobiegły końca zwiększając apetyt właściciela na coś nowegologo1024 pisze:W końcu nadejdzie dzień, kiedy przy aucie już nic nie będzie dało sie przerobić
dla wyjasnienia podsufitka u truckman'a jest jak w mk1truckman pisze:logo1024, wtedy będę usuwał druty
Nie no Konradowi został na dupowoza, elegancko rozegrał, bo ma zabawkę i pewne auto na codzieńtak jak było np z golfem KondradzikIV...
pickup możetruckman, cel na przyszłosc Variant coupe![]()
wiem, wiem. ale sam fakt wysprzedaz gratow itd...truckman pisze: tak jak było np z golfem KondradzikIV...
Nie no Konradowi został na dupowoza, elegancko rozegrał, bo ma zabawkę i pewne auto na codzień![]()
Nie mów hop, po sezonie biorę się za C+E, miałem robić teraz w zimę, ale postanowiłem kupić lepsze koło, co nie co poogarniać i zaliczyć kilka zlotówtruckman, w twoim wypadku to ciagnik siodlowy od razu![]()
a ja od przyszlego tygodnia zaczynam kurs c+etruckman pisze:Nie mów hop, po sezonie biorę się za C+E, miałem robić teraz w zimę, ale postanowiłem kupić lepsze koło, co nie co poogarniać i zaliczyć kilka zlotówtruckman, w twoim wypadku to ciagnik siodlowy od razu![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 90 gości