[mk2] by Poncek17
Moderator: G0 Karcio
I nie bedzie nic wiecej bo chcem zrobic z gofera oryginalne GT czyli progi,grill,lusterka i obrotek specjalnie dla Ciebie Krzyluku_bi pisze:normalny mk2, nie masz nic nowego zrobionego, co maja inni poza felgami, ktore sa najwyżej średnie.
Felgi moga Ci sie nie podobac,jak dla mnie sa one piekne
Jak nie jest wersja GT to dlaczego miala czarno czerwone swiatla,nakladki na nadkola,szerokie zderzaki i silnik ktory najczesciej byl w GT
a z obrotkiem to nie wiem dlaczego nie ma narazie nie mam kasy...
Nord-vag.pl
a tarcze stylu masz??
jak tak to jest to GT jak nie hmmmm CL
czarno czerwone swiatla mialy tez CL MEPHISY i inne edycje many u mnie ma szerokie zderzaki a niema nawet zegara(kukulki) tylko tarczke zwykla!!
przydaje sie oj przydaje zreszta duzo lepiej to wyglada niz BIG BEN
czarno czerwone swiatla mialy tez CL MEPHISY i inne edycje many u mnie ma szerokie zderzaki a niema nawet zegara(kukulki) tylko tarczke zwykla!!
specjalnie dla Ciebie Krzylu
To jak tak mowisz to wychodzi na to ze mam wersje CL to jeszcze lepiej bo wiecej gadzetow musze kupic zeby byla wersja GTKrzylu pisze:a tarcze stylu masz??
specjalnie dla Ciebie Krzylu
[ Dodano: Nie Lip 09, 2006 13:25 ]
Oponki zmienie ale dopiero na przyszly sezon bo ostatnio zmienialem...macientyvw pisze:pezede wszystkim to opony opony i jeszcze raz opony zmien! jak je jeszcze wypolerujesz elegancko, to bedzie malina
Nord-vag.pl