uszkodzony amortyzator
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
uszkodzony amortyzator
jak były mrozy -24 to na malutkim dołeczku huknęło mi coś z z tyłu - podnoszę dzisiaj auto i podziwiam....
widział ktoś takie uszkodzenie???
widział ktoś takie uszkodzenie???
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
uszkodzony amortyzator
Sam takie miałem 2 lata temu ... temp -31 ... jadę i przed wiaduktem taki płynny dołeczek na drodze ( z tyłu 2 osoby ) wjechałem - strzeliło ... poszła sprężyna na samej górze i amor wyglądał dokładnie jak u Ciebie .... Założyłem 2 gazowe i problemu nie ma ...
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
uszkodzony amortyzator
hmm nie wiem - oryginalnie zamontowane wfabrycewojtas46 pisze:grg474, tak z ciekawości , jakiej firmy te amory ?
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
uszkodzony amortyzator
zabij - na żadnym nie widać nazwy - na przednich jest naklejka sachs - na tylnych nicMandriv19 pisze:Bilstein , Sachs albo Kayaba
- Paweł Marek
- V.I.P.
uszkodzony amortyzator
Jak widać jakość vw rośnie wraz generacją, ale ja też się właśnie pożegnałem z lewym tylnym, Bilstein był i zamarzł dwa miesiące po gwarancji. 40 tysięcy nie wytrzymał, a niby Bilstein miał być to samo co Sachs, może tak było- z 10 lat temu.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.