1G11L2 MK II
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
1G11L2 MK II
Witam mam problem. Sprowadziłem sobie MK II 1.6 D 89 r. I numer na silniku dość mocno skorodował. Z tyłu przy kole zapasowym jest naklejka gdzie jest vin WVWZZZ1GZKW532507 i jakis numer : 1G11L2. Czy to jest może numer silnika ??? Czy taki krótki 6 cyferek ?
Aha i czy wersja Manhattan oznaczała obnizone zawieszenie i kubełkowe fotele ? Bo takie mam. trochę to dziwne w 1.6 D bez turbinki.
Bardzo dziękuje za pomoc i pozdrawiam.
Aha i czy wersja Manhattan oznaczała obnizone zawieszenie i kubełkowe fotele ? Bo takie mam. trochę to dziwne w 1.6 D bez turbinki.
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
Re: 1G11L2 MK II
w MKII numer to 2 literlki i 6 cyferekKossof pisze:Witam mam problem. Sprowadziłem sobie MK II 1.6 D 89 r. I numer na silniku dość mocno skorodował. Z tyłu przy kole zapasowym jest naklejka gdzie jest vin WVWZZZ1GZKW532507 i jakis numer : 1G11L2. Czy to jest może numer silnika ??? Czy taki krótki 6 cyferek ?
na wyklejce w bagazniku jest tylko oznaczenie silnika czyli 2 literki
www.vrservice.pl
Manhattan 88-92 oferowany zarówno w wersji 3-drzwiowej, silniki MH (54PS), NZ (55ps), PN (70PS), RF (72PS), EZ (75PS), RH (85PS), GX (90PS), RP (90PS), GU (90PS), oraz diesle: JP (54PS), MF (70PS), opcjonalnie automat, koła stalowe 14x6", opony 185/60/14, szyby barwione na zielono, 4-ramienna kierownica, konsola środkowa z zapalniczką i popielniczką, zegarek kwarcowy, komputer pokładowy, szara tapicerka, lusterko w osłonie przeciwsłonecznej pasażera, wycieraczki z funkcją pracy przerywanej,
Hmmm No to powiem wam koledzy, że ja już mam ten numer wpisany w przegląd. Bo diagnosta na przeglądzie stwierdził, że to napewno numer silnika
Zresztą i tak w nowych dowodach nie wpisują juz numerów silnika.
A jesli chodzi o Manhattan to mam szarą tapicerkę, zapalniczkę w konsoli itd, ale komputera nie mam. Zegarka kwarcowego też nie mam. Może to był jakiś private tuning

Zresztą i tak w nowych dowodach nie wpisują juz numerów silnika.
A jesli chodzi o Manhattan to mam szarą tapicerkę, zapalniczkę w konsoli itd, ale komputera nie mam. Zegarka kwarcowego też nie mam. Może to był jakiś private tuning

Pewnie masz racje ! Ale ja jak wiesz i tak zostaję przy swoim MK 3 1 Z. A Manhattan pójdzie sobie w obieg. Przyszły właściciel sobie juz niech prostuje. Ja i tak mam już dość załatwiania formalności :green_fuck:
A czy wiesz, że zmieniłem napinacz a i tak mam dziwne dźwięki ...\
Pewnie to ten tłumik drgań na kole zamachowym.
Pozdrawiam
))
A czy wiesz, że zmieniłem napinacz a i tak mam dziwne dźwięki ...\
Pewnie to ten tłumik drgań na kole zamachowym.
Pozdrawiam