opinie na temat zawieszenia.....
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
opinie na temat zawieszenia.....
Mam zamiar w nidlugim czasie wymienic zawieszenie na sportowe
narazie niewiem jakie bylo by najlepsze zeby nie uszkodzic miski i innych podzespolow
chodzi mi po glowie -60/60mm lub -60/40mm
ale najbardziej podoba mi sie -80/60mm tylko czy te ostatnie jest realne na nasze drogi zebym czegos nie urwal?
na gwinta mnie nie stac takze odpada co do firmy to tez sie pomysli jak bede juz wymienial
i jeszcze jedno posiada ktos jakies zdjecia golfow/jetty z w/w zawieszeniem?bo bym z chcecia popatrzyl jak to wyglada chociaz na zdjeciu
narazie niewiem jakie bylo by najlepsze zeby nie uszkodzic miski i innych podzespolow
chodzi mi po glowie -60/60mm lub -60/40mm
ale najbardziej podoba mi sie -80/60mm tylko czy te ostatnie jest realne na nasze drogi zebym czegos nie urwal?
na gwinta mnie nie stac takze odpada co do firmy to tez sie pomysli jak bede juz wymienial
i jeszcze jedno posiada ktos jakies zdjecia golfow/jetty z w/w zawieszeniem?bo bym z chcecia popatrzyl jak to wyglada chociaz na zdjeciu
no wlasnie zapomnialem dopisac ze tez beda 14"alusy
czyli -60/60 bedzie najlepszym wyjsciem
no coz jak beda ladne drogi jak stol to sobie kupie -200/-200
a posiada ktos wlasnie jakies fotki z takim obnizeniem -6cm??
tez chcialbym sie dowiedziec na temat -60/40 czy fajnie to wyglada czy lepsze -60/60
czyli -60/60 bedzie najlepszym wyjsciem
no coz jak beda ladne drogi jak stol to sobie kupie -200/-200
a posiada ktos wlasnie jakies fotki z takim obnizeniem -6cm??
tez chcialbym sie dowiedziec na temat -60/40 czy fajnie to wyglada czy lepsze -60/60
polecam Zender Szczecin na ul. Madalinskiego chlopaki maja dobre ceny i szybko realizuja zamowienie
oprocz tego jest jeszcze CCFTuning na Radosnej w Szczecin-Podjuchach jak jedziesz na autostrade kolo hotelu Panorama to 2znane mi firmy ze Szczecina ktore zajmoja sie zawieszeniami
co do blachy to moze dostaniesz w D.J Tuning tez w Podjuchach
oprocz tego jest jeszcze CCFTuning na Radosnej w Szczecin-Podjuchach jak jedziesz na autostrade kolo hotelu Panorama to 2znane mi firmy ze Szczecina ktore zajmoja sie zawieszeniami
co do blachy to moze dostaniesz w D.J Tuning tez w Podjuchach
- Apsik