[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RECARO
Moderator: G0 Karcio
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Maly aktual coz tam sie uzbieralo z nowych czesci.
- Wpadl ori wlew z TT-ki, ktory moze wpadnie, moze nie. Jeszcze nikt u nas nie probowal tego w MK4 wiec nie bedzie latwo. Caly zabieg napewno nie obejdzie sie bez koncowego malowania, ktore jeszcze przed autem:
- Trafila sie tez nie mala gratka bo ori dokladka JAHRE bez wyciecia na wydech co jest dosc rzadko spotykane:
Trwaja poszukiwania jeszcze paru bardzo rzadkich teili
- Wpadl ori wlew z TT-ki, ktory moze wpadnie, moze nie. Jeszcze nikt u nas nie probowal tego w MK4 wiec nie bedzie latwo. Caly zabieg napewno nie obejdzie sie bez koncowego malowania, ktore jeszcze przed autem:
- Trafila sie tez nie mala gratka bo ori dokladka JAHRE bez wyciecia na wydech co jest dosc rzadko spotykane:
Trwaja poszukiwania jeszcze paru bardzo rzadkich teili
Ostatnio zmieniony śr lut 15, 2012 14:38 przez sagano88, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie wiem czy ten wlew to dobry pomysł. Wygląda fajnie, sportowo ale przywodzi na myśl trochę Calibra Tuning Style. Takie jest moje zdanie. Szkoda projektu bo jest wszystko ze smakiem i ten wlew może odstawać od całości
Dokładeczka zazdroszczę
Jak się mają sprawy blacharsko lakiernicze? Ile lakiernik woła za całe auto?
Dokładeczka zazdroszczę
Jak się mają sprawy blacharsko lakiernicze? Ile lakiernik woła za całe auto?
Wykładziny obiektowe i wycieraczki https://wykladziny-warszawa.pl/ zapraszam
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Ten wlew to takie dawne marzenie Zawsze za mna chodzil, ale jeszcze nie wiem czy wyladuje na aucie.
Czy "calibra..."? no nie wiem:
W kolorze, albo na srebrnym delikatny detal dla obeznanych
Sprawy maja sie tak, ze czekam za szyba. Mogla byc nowa podroba, ale zdecydowalem sie na poszukanie na wlasna reke i tak znalazlem uzywana w idealnym stanie ORI od GTI-ka z paskiem w moim rozniku za mniejsze siano. Przywioze szybe i bedzie juz koncowa roboty.
Ogolnie co do dawnego zdarzenia, sprawy maja sie tak, ze niedawno dostalem odpowiedz od GDDKiA, oczywiscie negatywna Wytlumaczyli sie tym, ze drzewo roslo poza pasem drogowym i stanowi wlasnosc Lasow Panstwowych. Tak wiec pisemko powedrowalo dalej i tak walcze...
Czy "calibra..."? no nie wiem:
W kolorze, albo na srebrnym delikatny detal dla obeznanych
Sprawy maja sie tak, ze czekam za szyba. Mogla byc nowa podroba, ale zdecydowalem sie na poszukanie na wlasna reke i tak znalazlem uzywana w idealnym stanie ORI od GTI-ka z paskiem w moim rozniku za mniejsze siano. Przywioze szybe i bedzie juz koncowa roboty.
Ogolnie co do dawnego zdarzenia, sprawy maja sie tak, ze niedawno dostalem odpowiedz od GDDKiA, oczywiscie negatywna Wytlumaczyli sie tym, ze drzewo roslo poza pasem drogowym i stanowi wlasnosc Lasow Panstwowych. Tak wiec pisemko powedrowalo dalej i tak walcze...
tuningowiec byś na pw napisał coś
chociaż kiedy pijemy
chociaż kiedy pijemy
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Ja Ci powiem kiedy pijemy!
I nie ma opcji zeby Was nie bylo w Nysie
Ja tu juz mam swoich upatrzonych z kim mam zamiar w tym roku - do odcięcia
I nie ma opcji zeby Was nie bylo w Nysie
Ja tu juz mam swoich upatrzonych z kim mam zamiar w tym roku - do odcięcia
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
Odp: [MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, R
Tak jak napisalem z tym wlewem, to tylko moja opinia
Napisz mi prosze na pw, jak mozesz, ile zarzadal lakiernik za auto.
Wysłane z GT-I9001 za pomocą Tapatalk
Napisz mi prosze na pw, jak mozesz, ile zarzadal lakiernik za auto.
Wysłane z GT-I9001 za pomocą Tapatalk
Wykładziny obiektowe i wycieraczki https://wykladziny-warszawa.pl/ zapraszam
Przecież to od rejonu zależy. Znam takich co za 2 tys malują i za 4tys.Napisz mi prosze na pw, jak mozesz, ile zarzadal lakiernik za auto.
SIę obada temat najgorsze ze te zloty to jeden po drugim i może być krucho w wolnym i pesos na ONI nie ma opcji zeby Was nie bylo w Nysie
Tak to jest ze starymi sprawami. W końcu do nich mamy dostęp i pojawiają się watpliwości...sagano88 pisze:Zawsze za mna chodzil, ale jeszcze nie wiem czy wyladuje na aucie
Jak chodzi o moje skromne zdanie, to pomysł oczywiście ciekawy. Rzeźby sporo, ale jak ktoś jest dobry szpec to ogarnie estetycznie jak w oryginale.
U ciebie Panie tego nie widzę... Dbasz o KONKRETNĄ ORYGINALNOŚĆ teili. Dokładki pakietowe kupujesz ori, szybę czołową szukasz ori, nawet felgi a'la GTi (ale jednak nie ori) zmieniłeś na oryginalne BBSy. No to blaszę zostaw oryginał... Choć napewno lepszy pomysł TT fuel cap w srebrnej budzie niż w jakimś innym kolorze... Zamień ten wlew na wlew oliwy z audi R. To będziesz miał zaliczony mod pod maską
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
ale nie dlatego ze ma być oriszybę czołową szukasz ori,
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
showtime, mam nadzieje, ze bedzie okazja dac w palnik nie raz Oby tylko terminy dopasowaly i co najwazniejsze auta nie staly a krecily kilometry
Sphinksus spoko z wlewem jest temat otwarty
A co do malowania to tak jak truckman pisze. Duzo zalezy od rejonu. Ja zdecydowalem sie robic i malowac auto w swoich rodzimych stronach bo tam wyniesie mnie taniej niz w Poznaniu.
steniu4 i tu trafiles w samo sedno. Ostatnio chyba coraz bardziej popadam w ta chorobe Wlew z TT-ki zaplusowal tym, ze tez jest z VAG-a Kiedys przyjdzie i pewnie pora na korek z R-ki, ale pod 1.6 nie ma co go klasc bo i tak maski na zlocie nie otworze . Bedzie SWAP, beda i takie detale.
truckman a z szyba nie ukrywam, ze to tez ze wzgledu na monete. Ale ogolnie historia wyglada tak:
W firmie, w ktorej robie auto miala byc szyba do pewnej kwoty. Po nowym roku okazalo sie, ze szyba moze byc ale duzo drozsza i na dodatek jakas "biala" czego zupelnie w MK4 nie bylo. A, ze ja sie uparlem, ze ma byc jak fabryka przykazala czyli "zielona" i z paskiem postanowilem szukac na wlasna reke. I tak mogby byc zamiennik jaki chcialem, do ustalonej kwoty (bo juz raz mialem okazje wymieniac szybe i znam dobra firme), ale tym razem postanowilem, ze skoro jest okazja to czemu nie wrzucic ORYGINALNEJ w idalnym stanie i moim roczniku gdzie madry nic nie powie, a glupi sie nie pozna. Moze to nie jest normalne, ale kluja mnie w oczy takie detale jak w jakims aucie kazda szyba jest z innej parafii.
Do sezou jakos tam bedzie, ale do zamierzonego celu jeszcze daleko
Sphinksus spoko z wlewem jest temat otwarty
A co do malowania to tak jak truckman pisze. Duzo zalezy od rejonu. Ja zdecydowalem sie robic i malowac auto w swoich rodzimych stronach bo tam wyniesie mnie taniej niz w Poznaniu.
steniu4 i tu trafiles w samo sedno. Ostatnio chyba coraz bardziej popadam w ta chorobe Wlew z TT-ki zaplusowal tym, ze tez jest z VAG-a Kiedys przyjdzie i pewnie pora na korek z R-ki, ale pod 1.6 nie ma co go klasc bo i tak maski na zlocie nie otworze . Bedzie SWAP, beda i takie detale.
truckman a z szyba nie ukrywam, ze to tez ze wzgledu na monete. Ale ogolnie historia wyglada tak:
W firmie, w ktorej robie auto miala byc szyba do pewnej kwoty. Po nowym roku okazalo sie, ze szyba moze byc ale duzo drozsza i na dodatek jakas "biala" czego zupelnie w MK4 nie bylo. A, ze ja sie uparlem, ze ma byc jak fabryka przykazala czyli "zielona" i z paskiem postanowilem szukac na wlasna reke. I tak mogby byc zamiennik jaki chcialem, do ustalonej kwoty (bo juz raz mialem okazje wymieniac szybe i znam dobra firme), ale tym razem postanowilem, ze skoro jest okazja to czemu nie wrzucic ORYGINALNEJ w idalnym stanie i moim roczniku gdzie madry nic nie powie, a glupi sie nie pozna. Moze to nie jest normalne, ale kluja mnie w oczy takie detale jak w jakims aucie kazda szyba jest z innej parafii.
Do sezou jakos tam bedzie, ale do zamierzonego celu jeszcze daleko
sąsiad coraz bardziej się ciebie boję. Chyba sprzedam Golfa kupię nową pandę to nie będzie że drutovwóz pod posesją parkuję
Ogólnie to działaj i nie rób lipy bo to robi się powoli projekt konkretny, gdzie stawia się na jakość a nie żeby było
paska jakoś nie kojarzę w tym jak z fabrykiA, ze ja sie uparlem, ze ma byc jak fabryka przykazala czyli "zielona" i z paskiem postanowilem szukac na wlasna reke
Ogólnie to działaj i nie rób lipy bo to robi się powoli projekt konkretny, gdzie stawia się na jakość a nie żeby było
a ja myślałem, że to te z wycięciem na wydech są rzadziej spotykane bo jeszcze na allegro takiej nie wiedziałemsagano88 pisze:Trafila sie tez nie mala gratka bo ori dokladka JAHRE bez wyciecia na wydech co jest dosc rzadko spotykane:
oczywiście gratuluję zakupu
jak to jest z tym, gdzie wybite są numery ? tutaj widzę na zewnętrznej stronie, na tej co Ci podrzuciłem linka do allegro też od zewnątrz, a ja mam po wewnętrznej stronie wybite numery od producenta zależy ? autotest i ms design ?
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Kamils ogolnie bez wyciecia sa rzadziej spotykane tylko ostatnimi czasy byla tamta jedna na allegro. Takze cieszmy sie, ze mamy Z tymi numerami chyba zalezy od producenta.