pomocy golf 3 zrywa , gasnie, szarpie, falujace obroty.

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Michau
Użytkownik
Użytkownik
Auto: mk4 variant
Silnik: axr

Post autor: Michau » sob lip 08, 2006 21:31

No brak, chociaż z założonymi rękoma nie siedze. Zmieniony filtr paliwa, sprawdzona pompa paliwa. Później wężyk, który idzie od jakiegos czujnika jakby za filtrem powietrza, dalej do wtrysku- przecięty i wkręcone z 2 stron śruby (niby czujnik oparów baku i jest zepsuty a zeby nie płacić to taką metode wybrał mechanik). No, za 3 razem zmiana cewki na nową (nie będe mówił ile zabuliłem za nią, ale na allegro są za 100zł i sie wkurzyłem troche...)
4 razem od mechanika odebrałem i nic nie robili, bo jeździli nim i było OK...także straciłem 300 zł, nerwów i czasu. Póki co jeżdże i raczej nic, ale naprawiony raczej nie jest...

mk1 1.6D->mk2 GT special->mk3 1.6->mk3 1.8aam->mk2 GT special->mk3 GTD->mk3 GT adz->astra II->mk3 TD-> passat B4 1.8->mk3 GT TDI->mk2 GT special>mk4 SDI

Awatar użytkownika
Paweł Marek
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Paweł Marek » sob lip 08, 2006 21:41

a jakby tak jeszcze wtryskiwacz sprawdzić? Może coś się przytyka albo zawiesza.

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.

Awatar użytkownika
Adamtd
VW Baron
VW Baron

Post autor: Adamtd » ndz lip 09, 2006 09:58

Michau, a czujnik halla już Ci ktoś psrawdzał?

jest już nas troje i dlatego nie mam czasu odwiedzać formu.....

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”