16v digifant pomocy!!!!
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
16v digifant pomocy!!!!
ja mam go tez w pl
Moje mkII viewtopic.php?f=87&t=409643" onclick="window.open(this.href);return false;
16v digifant pomocy!!!!
a jeszcze pytanie. Czy copot musi być włożony/ wciśnięty w rurę ssącą czy moze być gdzieś z boku??
Moje mkII viewtopic.php?f=87&t=409643" onclick="window.open(this.href);return false;
16v digifant pomocy!!!!
kolego MUSI BYĆ W DOLOCIE jak chcesz żeby on mierzył jak nie bedzie przez niego przepływać powietrze ?
ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA ECUDIAG www.ecudiag.pl
Hamownia klucze immo naprawa sterowników radio code
Wrocław 793-195-950
Regeneracja wtryskiwaczy CR wszystkich marek
Wrocław 793-195-950
16v digifant pomocy!!!!
Witam Koledzy wszystko zamontowane tzn copot w dolocie i czujnik tez podpięty. Mam problem dalej z czerwonym kolektorem. Dzisiaj odkręciłem tłumik zaraz przed katem i ogien idzie na 20cm. Patrze na ten zapłon i kable są ułożone 1234 ale powinno być 1342, Gdy przełożyłem na 1342 przestał chodzić na 2 i 3 cylinder.Co możne być ???
Kable chyba nie bo na 1234 jak wyciągałem po kolei to słychać ze silnik ma ciężko.
Wałki też ok.
Kable chyba nie bo na 1234 jak wyciągałem po kolei to słychać ze silnik ma ciężko.
Wałki też ok.
16v digifant pomocy!!!!
To, że idzie ogień to normalne w sumie
Kolejność zapłonu: 1-3-4-2.
Zapłon jak ustawiony? Grzanie się może powodować właśnie źle ustawiony zapłon.
Czujnik stuku sprawny?
Kolejność zapłonu: 1-3-4-2.
Zapłon jak ustawiony? Grzanie się może powodować właśnie źle ustawiony zapłon.
Czujnik stuku sprawny?
16v digifant pomocy!!!!
Na kolejności 1342 nie chodzi na 3 i 2 czujnika nie sprawdzałem. Czujnik został od pl a instalacja digifant 2e czy to może być przyczyna?? To co mnie przeraza to to ze nie chodzi na wszystkie cylindry
16v digifant pomocy!!!!
Witam. Nie będę zakładał nowego tematu. Jaką polecacie pompę paliwa zewnętrzną do digifanta (ile barów) ?? Dodam ze regulator ciśnienia jest na 4 bary.
16v digifant pomocy!!!!
Pompa kazda z mechanicznego wtrysku. Moze byc takze od opla serii gsi, merca 124, poloneza z silnikiem 16v. Wpisz w alledrogo pompa paliwa 4bary i duuuzo sie tego pokaze. Psobisci odradzam kupowqc podrobe. Juz wg mnie lepiej ori uzywke
Wrocław 793-195-950
Wrocław 793-195-950
16v digifant pomocy!!!!
mam pompe 6 barow i to chyba duzo za duzo
16v digifant pomocy!!!!
dobra będzie, regulator te dwa bary z listwy spuści :-p
Wrocław 793-195-950
Wrocław 793-195-950
16v digifant pomocy!!!!
czy taki 4bar regulator na liswie daje rade? bo niektórzy piszą, że lepsze są takie zewnętrzne
16v digifant pomocy!!!!
toffic, no to mam 40ptk u siebie
Wrocław 793-195-950
Wrocław 793-195-950
16v digifant pomocy!!!!
No właśnie u mnie nie daje rady regulator na listwie. Ciśnienie na wężu zasilającym rośnie nawet do 9 barów