[mk2] wyjmowanie skrzyni z zegarami
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[mk2] wyjmowanie skrzyni z zegarami
witam wszystkich.
mam taki problem. chce wyjac skrzynie z zegarami. wykrecilem wszystkie wkrety, odpialem linke obrotomierza i kostke, ale mam jeszcze jakiś czarny gumowy wężyk, przymocowany do czarnego czegoś, ktoro wydaje sie byc przykrecone do skrzynki. co to jest i co z tym zrobić?
dzieki za pomoc
mam taki problem. chce wyjac skrzynie z zegarami. wykrecilem wszystkie wkrety, odpialem linke obrotomierza i kostke, ale mam jeszcze jakiś czarny gumowy wężyk, przymocowany do czarnego czegoś, ktoro wydaje sie byc przykrecone do skrzynki. co to jest i co z tym zrobić?
dzieki za pomoc
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
witam ja nie bede zakladal nowego tematu tylko sie podlacze moj problem : odkrecilem co potrzebne zeby dostac sie do zegarow odpialem kostke i linke predkosciomierza wymienilem ten filtr zielony zrobilem tak jak bylo z powrotem tzn zlozylem w calosc wszystko podokrecalem podpialem linke i kostke i teraz tak predkosc wskazuje zegar dziala popalone badz nie dzialajace diody przy zaplonie swieci tylko ta od akusia i to na stale gasnie przy uruchomieniu auta nie dziala wskaznik temperatury i paliwa p.s. wskazniki po wyciagnieciu i sprawdzeniu z akusiem dzialaja wskazowki sie poruszaja i teraz moje pytanie czego mi brakuje masy ? 3 i 5 czy cos jeszcze ? jak to zrobic ? :/
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
sprawdzalem juz kilka razy hm rodzi sie pytanie czy nie lepiej zalatwic sobie podobne badz takie same zegary wlozyc do mnie i wtedy sie okaze czy mam zepsute zegary czy przyczyna lezy w aucie tzn odcinek od zegarow pod maskebodzio_j pisze:PGrzemek, Sprawdź raz jeszcze czy dobrze wpiąłeś wtyczkę, być może coś z folią-przerwa.

p.s. da sie w jakikolwiek sposob naciagnac linke gazu czy trzeba wymieniac ja z ciekawosci odkrecilem ta nakretke pod pedalem gazu chcialem zobaczyc jak to w praktyce jest bo teoretycznie jest ogranicznik a wiec jak sie wykreci powinnien miec lepsze osiagi i wtedy mi sie naciagla i nie odbija pedal gazu nie jakos strasznie ale denerwuje mnie to

Najprostszym rozwiązaniem było by wrzucienie innych zegarów, ale radził bym sprawdzić kostke jak i całą płytke drukowaną w liczniku .
Nie wiem czy myśle o tym co wykręciłeś ale jezeli chodzi o ta stopke pod pedałem gazu to raczej nic to nie da dzięki niej zachowany jest odpowiedni skok pedału. Jezeli namieszałem to sorry
[ Dodano: Sob Lip 08, 2006 19:29 ]

Nie wiem czy myśle o tym co wykręciłeś ale jezeli chodzi o ta stopke pod pedałem gazu to raczej nic to nie da dzięki niej zachowany jest odpowiedni skok pedału. Jezeli namieszałem to sorry

[ Dodano: Sob Lip 08, 2006 19:29 ]
oki nic sie nie stałobodzio_j pisze:strong_survive, UPSSSS....plama, sorry