MK4 R-Line V5 AQN JAZZBLUE by afej
Moderator: G0 Karcio
MK4 ALH JAZZ BLUE by Afej
afej, długo czekałem na Twój temacik. Zawsze zauważany przez zacny awatarek
Kolor supcio!! Działaj działaj!! Ja w końcu kiedyś usiądę i też zacznę temacik. Równiez LW5Z z ALH ale w 3 furtkach...
Co z kołem?? Będzie coś??
ps. mam fotel kierowcy recaro w tym kolorze co twoje, to by Ci pasował idealnie... Za grosze w sumie jakbyś chciał... (ale to via PW)
Temacik śledzę..
Kolor supcio!! Działaj działaj!! Ja w końcu kiedyś usiądę i też zacznę temacik. Równiez LW5Z z ALH ale w 3 furtkach...
ps. mam fotel kierowcy recaro w tym kolorze co twoje, to by Ci pasował idealnie... Za grosze w sumie jakbyś chciał... (ale to via PW)
Temacik śledzę..
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
Re: MK4 ALH JAZZ BLUE by Afej
a dzięki, powiem tak, będzie kasa, będzie kołosteniu4 pisze:afej, długo czekałem na Twój temacik. Zawsze zauważany przez zacny awatarek
Temacik śledzę..
to czekam na twój temat, jakieś mody już chodzą Ci po głowie ? 3D to jak go zrobisz to będzie lepiej niż 5D się prezentował więc jesteś na lepszej pozycji
Powodzenia
Nieraz i bez kasy można trafić koło. Uwierz moim słowomafej pisze:powiem tak, będzie kasa, będzie koło
to czekam na twój temat, jakieś mody już chodzą Ci po głowie ? 3D to jak go zrobisz to będzie lepiej niż 5D się prezentował więc jesteś na lepszej pozycji
Powodzenia
Plany mam. Motor na igłę + jednomas g60 i sprzęgło z VR6 (właśnie założyłem), 11 + 216, IC i na koniec programik.
Potem wezmę się za wygląd. Koła mam 17 (bo to projekt upalacz do jazdy na codzień, więc tym razem większych nie będzie) ori mk4 VR-audi S3, dwa duże czarne lusterka, czarny grill i lampy GTi/25yahre z czarną ramką, woby siedzą i koła chyba w czarny połysk, może też i czarne słupki. Liswty mam w kolorze to dlatego chcę dodać trochę czerni bo jest zbyt cukierkowo...
I wiesz. Zależy kto co lubi. Jak akurat wolę 5d ale trafił się zdrowy 3d to się już z nim męczę... I akurat wg mnie mk4 ma udaną linię w 5 furtkach co jest rzadkością bo jednak 3d bywają zgrabniejsze (chocby Ibiza, a3 itp)
a to w takim razie chcę zobaczyć jak najprędzej Zakładaj temacik Ciekaw jestem ile koników będzie po takiej modyfikacjisteniu4 pisze:Nieraz i bez kasy można trafić koło. Uwierz moim słowomafej pisze:powiem tak, będzie kasa, będzie koło
Powodzenia
Plany mam. Motor na igłę + jednomas g60 i sprzęgło z VR6 (właśnie założyłem), 11 + 216, IC i na koniec programik.
Potem wezmę się za wygląd. Koła mam 17 (bo to projekt upalacz do jazdy na codzień, więc tym razem większych nie będzie) ori mk4 VR-audi S3, dwa duże czarne lusterka, czarny grill i lampy GTi/25yahre z czarną ramką, woby siedzą i koła chyba w czarny połysk, może też i czarne słupki. Liswty mam w kolorze to dlatego chcę dodać trochę czerni bo jest zbyt cukierkowo...
I wiesz. Zależy kto co lubi. Jak akurat wolę 5d ale trafił się zdrowy 3d to się już z nim męczę... I akurat wg mnie mk4 ma udaną linię w 5 furtkach co jest rzadkością bo jednak 3d bywają zgrabniejsze (chocby Ibiza, a3 itp)
typowe mody to i typowe wyniki. Ja celuję w spokojne i bezpieczne okolice 140 kucy... Można i więcej, ale czasowo mi wystarczy. Wole później chyba swap niż wieczne dłubanie i poprawianie osiągów o 3-4HP bo to nie ma końca a w efekcie doprowadzi mnie do granicy, potem swap i cała zabawa od nowaafej pisze:Ciekaw jestem ile koników będzie po takiej modyfikacji
afej, chyba dzisiaj się mijalismy koło 17:00 na skrzyzowaniu Hutnicza/Jana Pawła
Auto widziałem dobrze nawoskowane ładnie wygląda ....
Wymień żarówke z przodu bo się chyba upaliła
- Jeżu
- VW Baron
- Auto: VW Golf mk1 cabrio 91
- Silnik: 2H
afej, fajne kolorek taki jak moje tyle ze ma w 3 furtkach..zapodaj mi tu oto jak recaro kratiki r32/bora i kierka siedzi na swoim miejscu
pytanie takie średnia jest mniesza kierownica 3 ramiena ? ? czy taka sama jak czteroramioena ? ?
pytanie takie średnia jest mniesza kierownica 3 ramiena ? ? czy taka sama jak czteroramioena ? ?
Był vw golf Mk2 1,3 GT
Był JazzBlue 1,6 SR mk4 - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=437292" onclick="window.open(this.href);return false;
Był Passat 3BG Black Magic 1,9 TDi
Był vw Golf mk4 cabrio 1.8 GT
Był Audi A6 c5 1.9 Tdi AVG
Był a4 b6 cabrio 1.8T BFB
Jest vw tiguan 2.0 tdi 140 4 motion
Jest vw Golf mk1 cabrio 91
Był vw sirocco mk2 White scala 87 JH
Jest VW Scirocco mk2 1.600 GTI 1981
Jest new beetle 1.9 TDI 99
Był JazzBlue 1,6 SR mk4 - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=437292" onclick="window.open(this.href);return false;
Był Passat 3BG Black Magic 1,9 TDi
Był vw Golf mk4 cabrio 1.8 GT
Był Audi A6 c5 1.9 Tdi AVG
Był a4 b6 cabrio 1.8T BFB
Jest vw tiguan 2.0 tdi 140 4 motion
Jest vw Golf mk1 cabrio 91
Był vw sirocco mk2 White scala 87 JH
Jest VW Scirocco mk2 1.600 GTI 1981
Jest new beetle 1.9 TDI 99
a no właśnie widziałem jakieś czarne mk4 na xenonie, jeśli rozmawiałem przez telefon to na pewno byłem jaManiek_a4 pisze:afej, chyba dzisiaj się mijalismy koło 17:00 na skrzyzowaniu Hutnicza/Jana Pawła
ale no faktycznie nie świeci mi jedna żarówka więc to na pewno byłem ja
ale generalnie nie chcę mi się wymieniać kolejnej żarówki, wymienię jedną stronę to zaraz druga poleci, w dupie mam, wymienię jak dostanę warna od policji, nie chcę mi się wydawać kasy na żarówki, jak ma wejść xenon
afej, pomalowane listwy na czarno bardzo fajnie wyglądają, powinny być w piano black, wszystko OK ale pomyślałbym wtedy o czarnym xenonie, takie ma Maniek_a4. No i dymiony obrys i lekko szare szybki i miazga! Powodzenia w modach, oby tak dalej!
JacekB, cały czas myślę o tym xenonie, jedną lampę mam do regeneracji, więc myślałem, żeby od razu 2 rozkleić i pomalować w czerń, dzwoniłem do kilku firm i albo się nie zabierają za to albo cena kosmos. Z tymi lampami to mam WIELKI dylemat, czy pakować takie jakie są, czy kombinować, chodzi mi też po głowie sprzedaż i kupno czarnych z 25th GTI, w tedy nie musiałbym zakładać spryskiwaczy. <myśli> <myśli> <myśli>
afej, Bardzo fajnie wyszedł w tym VT, trochę oponka baloniasta z tyłu . Patrzyłeś jak by to wyglądało jakby jeszcze słupki dać na czarno? Hmmm, może rozklej ten xenon, pomaluj sam czy z pomocą lakiernika jakiegoś ogarniętego i dopiero daj do regeneracji.
Wykładziny obiektowe i wycieraczki https://wykladziny-warszawa.pl/ zapraszam
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Sphinksus, malowanie to jest właśnie najmniejszy problem, tylko nikt nie chce tego rozklejać, bo jak wiadomo to katorga straszna, jedną lampę mam we wzorowym stanie, a drugą widać, że ktoś kiedyś klosz zdejmował, bo widać ślady przetarcia ramki w środku i wokół soczewki, ktoś chciał umyć i przetarł ten chrom oraz klosz ma jakieś tam zadrapania, w domu jak trzymam tą lampę to widać różnicę między dwoma reflektorami, ale może na aucie nie będzie to widoczne to montowałbym takie jakie są, jeden z firmy powiedział mi, że nie odnowi mi tego chromu, ale może mi zrobić w czarny mat, także się zastanawiam czy oddać w ciemno, nie wiem jaki efekt wyjdzie i jak z kloszami czy je zdejmie czy połamie.