MK4 .:R32 DSG Konradzik - 2013
Moderator: G0 Karcio
MK4 .:R32 DSG KonradzikIV
Diagi, ma racje co do KW ale co do innych to nie wiem bo nie jeździłem . KW mam teraz i jest bardzo komfortowy i dość twardy ale na zakrętach auto sie buja i kładzie . Ja osobiście polecam H&R te zawieszenia są porostu idealne w moim odczuciu jest tak samo twardy ale zdecydowanie lepiej sie trzyma na zakrętach i sie nie buja . OD RAZU UPRZEDZĘ koła może nie te same ale opona taka sama a gwinty po przebiegach max 15 tys km. W tym sezonie będe testował Veiteca V2 więc na pewno sie podzielę odczuciami
[size=84][color=navy][b]Volkswagen Klub Polska #822#[/b][/color][/size]
z tym spr. sobie poradzić grubymi stabi i spinkami dół, góra .vwbartus pisze:ma racje co do KW ale co do innych to nie wiem bo nie jeździłem . KW mam teraz i jest bardzo komfortowy i dość twardy ale na zakrętach auto sie buja i kładzie .
- miko
- black point
- Kontakt:
PKP - pięknie kur.. pięknie Gratuluję raz jeszcze - powodzenia, przyczepności, szerokości
Konrad w audio już nie musisz inwestować wystarczy dźwięk silnika powyżej 5rpm
Jeszcze raz gratki za fajne autko
Jeszcze raz gratki za fajne autko
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
audio to chyba ostatni element układanki będzie, na razie jest seria i starczy do słuchania pogodyyanosho pisze:Konrad w audio już nie musisz inwestować wystarczy dźwięk silnika powyżej 5rpm
dzięki wszystkim za miłe słowo... przychodzą kolejne paczki, jednym słowem zaczęło się... pod koniec tygodnia postaram się zrobić aktualizację.
Jakże byśmy mogli nie pamiętać srebnego MKIV -> Takiego Wypasu - w końcu mam z niego lampki
Jeśli chodzi o twoją Erke na pewno bedzię to jedno z NAJLEPSZYCH zmodzonych MKIV tego sezonu.
MEGAWYPAS
Jeśli chodzi o twoją Erke na pewno bedzię to jedno z NAJLEPSZYCH zmodzonych MKIV tego sezonu.
MEGAWYPAS
quto pojawiło sie jakiś czas temu na allegro pierwsze vo rzucało sie w oczy to właśnie nieoryginalny przedni zderzak ale widać że trafiło w dobre ręce
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
- KeepeR
- Ma gadane
- Auto: VW Golf IV
- Silnik: ALH
- Kontakt:
Trzymam kciuki za projekt, oby wszystko udało się zrealizować a efekt napewno będzie zacny
Na poprzednim projekcie sporo się wzorowałem i bardzo mi się podobał
Na poprzednim projekcie sporo się wzorowałem i bardzo mi się podobał
- stefan1989
- Użytkownik
Golfik pewnie będzie dopasiony jak poprzedni. Sam miałem w planach zakup( i czasem mi dalej chodzi po głowie) R32 ale zwiększenie mocy w tym aucie wiąże się z dużymi kosztami... Szkoda że nie trafił Ci się egzemplarz w Niebieskim kolorze, chyba że chciałeś czarny. Mimo że latam V GTI to i tak mam sentyment do IV, mam miłe wspomnienia. Powodzenia w modach
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
stefan1989, najbardziej to chciałem czerwony, niebieski też bym przygarnął czarny jest ok
Pomimo że pakiet zewnętrzny R jakoś nie do końca mi podchodzi, to silnik i wnętrze poprostu miażdży Patrząc na Twoje poprzednie mk4 to jest pewne że eRka będzie wyjatkowa.
Powodzenia życzę;!
Powodzenia życzę;!
hasło jest jak najbardziej odpowiednie - moje"motto" .szocik88 pisze:albo GRUBO albo wcale