Z jakiego rodzaju plastiku pas przedni mk3??
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- sebastian21
- Użytkownik
Witam Panie i Panowie potrzebuje informacji dotyczącej rodzaju plastiku z jakiego składa się pas przedni w mk3 ...z góry dziękuję za pomoc.
ps akurat ten jest od mk4 foto poglądowe o co konkretnie mi chodzi:)
ps akurat ten jest od mk4 foto poglądowe o co konkretnie mi chodzi:)
ABS to nie jest, raczej prasowane wlokno szklane czyt. żywica epox...... dlaczego?
jak wypaskudzilem w dzikora to byly włoski więc raczej jakaś żywica
jak wypaskudzilem w dzikora to byly włoski więc raczej jakaś żywica
[...]Mam dwie kreski, - no to masz słaby zasięg
- sebastian21
- Użytkownik
Tomek myślisz,że może być to żywica hmm szkoda że nie ma żadnego oznaczenia... mam tak rozdupcone po jednej stronie że lampa mi skacze mimo że jest nowa i dobrze przykręcona może jednak spróbuje tą żywicą...
Pas to jest z mieszanki żywicy i jakiegoś tworzywa. Nie jest to jednolita żywica niestety. Temat ciężki do naprawy.
Re: Z jakiego rodzaju plastiku pas przedni mk3??
wszak możliwy:)TAZ pisze:Pas to jest z mieszanki żywicy i jakiegoś tworzywa. Nie jest to jednolita żywica niestety. Temat ciężki do naprawy.
potrzeba ci włókniny szklanej i żywicy z utwardzaczem, oba elementy złamane szlifujesz by zrobiły się cieńsze na krawędziach dodatkowo małe dziurki by wpłynęła tam żywica
przykładasz matę z obydwu stron, smarujesz żywicą
Jednakże nie będzie to bez śladów
- sebastian21
- Użytkownik
Chłopaki to jest pod lampą ale spory kawałek dlatego drga światło chcę to ogarnąć jak najlepiej;) ale nie musi być to profeska bo tylko ja będę o tym wiedział ze klejone:) mógłbym to wymienić ale wiąże się to : spuszczanie płynów z chłodnicy,czynnik klimy itp.. no i trochę czasu wolnego , chyba wole to ogarnąć tańszym sposobem i po prostu skleić:)
zmienia to postać rzeczy:) nitownica i kawałek blaszki, niczgo wiecej nie potrzeba, no może wiertarke
- sebastian21
- Użytkownik