[MK4] Golf MK4 by mlodyBZG- Own/US Style
Moderator: G0 Karcio
Vw Golf MkIV by mlodyBZG ASZ+ "Black TDI++"
Właśnie lepiej mieć "wyjście awaryjne" Czekam na foty jak na aucie bd się prezentować i świecić
zrobie foty jak założę dokładnie HBM-y będą wyjściem awaryjnym , zresztą to taki rartasik więc ich nie sprzedam
Rarytas frykas na pewno, tutaj jest okazja cenowa: http://allegro.pl/vw-golf-iv-lampy-tyl- ... 19584.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Wiele czarnych mk4 ma te hellki już a tu trzeba się czymś wyróżnić nie robiąc syfu, więc te usa też jest dobrym rozwiązaniem oo. .
Wiele czarnych mk4 ma te hellki już a tu trzeba się czymś wyróżnić nie robiąc syfu, więc te usa też jest dobrym rozwiązaniem oo. .
widziałem to zdjęcie i powiem że po części to mnie skusiło
Mnie też zainspirowało do psiknięcia ori, ale wyszło jak wyszło. Oby wstrzelić się w swój gust
Gumiś 89, dokładnie , niedługo powinny obrysy wpaść tylko musze się przejechać do Wrocka
Też planuje obrys i raczej czarny smoke bo pomarańcz wali trochę po oczach hymm.. ale teraz czeka mnie zakładanie pakietu 25th, który by u ciebie nieźle się prezencił
hehe, ja bede miec pomaranczowy obrys a co do pakietu nic nie zakładam, zostaje tak jak jest mały, czarny,niepozorny MKIV
Dobra dobra to chociaż dokładkę od v6 mu podaruj na pyszczek
zobaczymy narazie rozglądam sie za zderzakiem na tył US ale dostać go to jak wygrać w totka...
Gumiś 89, nie podejdzie, orurowanie od FMIC przeszkadza i jest kolizja z tym wcięciem w dokładce V6
Też szukałem i chyba najlepszym sposobem na zdobycie go jest zamówienie w firmie importującej auta amerykańskie na nasz rynek. Cena wtedy bd astronomiczna, ale zderzak bd
pelton, to szkoda, więc na dupke chociaż założyć mu tą v6, będzie bardziej masywny wizualnie
pelton, to szkoda, więc na dupke chociaż założyć mu tą v6, będzie bardziej masywny wizualnie
dlatego zostaje niepozorny czarnuch bez dokładek , pakietów itp
wpadł też godzine temu bagażnik dachowy, ale musze go troche pomodzić żeby przypasił, więc zobaczymy co z tego wyjdzie.