Witam
Szukalem odpowiedzi na moj problem lecz niestety brak wynikow wiec pisze, moze ktos mi pomoze.
Od jakiegos czasu mam problem z zamkiem centralnym.Z pilota nie dziala ale nie o to mi chodzi. Problem polega na tym ze ,po zgaszeniu auta wysiadam i zamykam drzwi przekrecajac kluczyk i wszystko jest ok zamykaja sie wszystkie 4drzwi. Po jakims czasie jak wracam chce otworzyc drzwi przekrecam kluczyk i nic otwieraja sie tylko drzwi kierowcy wsiadam wkladam kluczyk do stacyjki i slysze cyk centralny jak by sie odblokowywal i po wcisnieciu tego przycisku na drzwiach odblkowoania otwieraja sie wszystkie drzwi. Wyglada na to ze centralny dziala tylko przez chwile po wylaczeniu auta a jak auto po stoi tak jakby prad z centralnego wyparowal i trzeba kluczyk w stacyjke.
Wie moze ktos o co moze chodzic?
Centralny brak zasilania?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Waqa
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Centralny brak zasilania?
wnioskuje ze masz orginalny centralny. podepnij vaga i podaj bledy. podejrzewam ze w zamku szwankuje cześć elektroniczna. A powiedz mi jak sie zachowuje centralny jakbyś otworzył auto z drzwi pasażera?
Re: Centralny brak zasilania?
dzieki za odpowiedz!
Vaga podepne na tygodniu to podam bledy moze cos pokaze.
Otworzyc auta z drzwi pasazera sie nie da bo zamek mam tylko w drzwiach kierowcy.
Vaga podepne na tygodniu to podam bledy moze cos pokaze.
Otworzyc auta z drzwi pasazera sie nie da bo zamek mam tylko w drzwiach kierowcy.