Problem z Airbagiem.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Problem z Airbagiem.
Witam mam problem z airbagiem zaświeciła mi się kontrolka po podłączeniu przewodu diagnostycznego i zrobieniu testu poduszek. Pojawił mi się błąd 65535
Teraz kwestia taka dowiedziałem się że podobno skasowałem sterowniki, sterownik działa ponieważ łączy się z interfacesem. Teraz moje pytanie czy jak kupię taki sam sterownik o oznaczeniu 6Q0909605 z index 06 bo takiego też posiadam, to bez niczego powinno działać czy mogą być jakieś problemy ?? Ewentualnie jakim mogę zastąpić ten mój sterownik ??
Teraz kwestia taka dowiedziałem się że podobno skasowałem sterowniki, sterownik działa ponieważ łączy się z interfacesem. Teraz moje pytanie czy jak kupię taki sam sterownik o oznaczeniu 6Q0909605 z index 06 bo takiego też posiadam, to bez niczego powinno działać czy mogą być jakieś problemy ?? Ewentualnie jakim mogę zastąpić ten mój sterownik ??
- Pablo Corrado
- Forum Master
Problem z Airbagiem.
Ludzie, czytajcie forum zanim zaczniecie grzebać w samochodach. Było milion tematów na ten temat i co chwile nowy post "podłączyłem fejsa i uwaliłem sterownik-RATUJCIE"
Scirocco II 1,6 / Scirocco II 1,8 / Corrado G60 / Corrado 2,0 16V / Golf IV 2,0 / Golf IV GTI / Passat B5FL 1,8T / Golf V 1,4 i 1,6
Sprzedam:
-Uszczelkę głowicy 1,8 T 20V (AGU i innych) GOETZE.
-NOWĄ przepustnicę do 1,4 TSI i innych 03C 133 062S.
Sprzedam:
-Uszczelkę głowicy 1,8 T 20V (AGU i innych) GOETZE.
-NOWĄ przepustnicę do 1,4 TSI i innych 03C 133 062S.
-
- Nowicjusz
Problem z Airbagiem.
Pablo Corrado, kolego właśnie od czytania tych głupot na forach *#cenzura#* sobie auto. Jak masz problem to po co piszesz i krytykujesz.
Problem z Airbagiem.
Niestety ma racje kolega Pablo Corrado, gdyz na forum jest nawet osobny temat o tym nieszczesnym nr-e sterownika poduch co sie uwala. Sporo osob to przeżyło także nie jestes pierwszy czy nawet piąty ale pewnie gdzies blizej wyniku trzy-cyfrowego. To ze ktos sobie kupi fejs za 30 zl i zaraz dłubie, grzebie gdzie sie da i nie patrzy na info wyswietlane to juz jego sprawa. Nie sprzet robi z Ciebie diagnoste.
Temat ewidentnie do zamknięcia; oco apeluje osobiście.
Temat ewidentnie do zamknięcia; oco apeluje osobiście.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to
Re: Problem z Airbagiem.
Spróbuj skasować błąd za pomocą VWTools czasami to działa, niekoniecznie VAG uszkodził Ci sterownik.
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Re: Problem z Airbagiem.
65535 oznacza uszkodzenie eepromu - zadne kasowanie bledow nie pomoze ale probowac mozna.qurka pisze:Spróbuj skasować błąd za pomocą VWTools czasami to działa, niekoniecznie VAG uszkodził Ci sterownik.
Problem z Airbagiem.
Podobno sterownik można odblokować przy pomocy Vag EEPROMER Programmer 1.18 .Więcej:http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewto ... 489a90acc8.
-
- Nowicjusz
Problem z Airbagiem.
Oka dzięki wam bardzo za pomoc i niektórym za krytykę. Już wiem jak sobie poradzić A co do przewodu to nie kupuje gówna za 30 zł.
Problem z Airbagiem.
uwalisz i takim za 120 zl. ten za 30 mona powiedziec robi to samo co ten za 80 zl. Jedne ma budowe prostsza a drugi ma odseparowane obwody itp. Ja tam operuje na takim prastym zrobionym wlasnorecznie za jakies 5-6 zl i jest git.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to
-
- Nowicjusz
Problem z Airbagiem.
Wiec tak problem został rozwiązany pomógł mi w tym użytkownik agrala.
Jeżeli ktoś ma taki sam problem to się zgłoście do niego on wam pomoże i to za dobrą cenę.
Dzięki jeszcze raz za pomoc.
Jeżeli ktoś ma taki sam problem to się zgłoście do niego on wam pomoże i to za dobrą cenę.
Dzięki jeszcze raz za pomoc.