Odpowietrzenie silnika (odma) w RP
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Odpowietrzenie silnika (odma) w RP
Witam, mam taki problem dotyczący odmy w silniku RP. Wąż który miałem popękał i jest do wyrzucenia, niestety to nie był oryginalny więc nie ma na nim żadnych numerów a w sklepie pytają o numer węża. Szukałem na szrotach i na allegro ale nikt niema. Mam prośbę jeśli ktoś ma taki wąż na zbyciu, lub może u siebie sprawdzić jaki numer katalogowy ma ten wąż to będę wdzięczny.
- robal264
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
w rp nie ma jako takiej odmy jest tylko ten wezyk co wychodzi z pokrywy klawiatury i idzie do wtrysku, z tego co wiem trzeba od czasu do czasu wyplukac w benzynie ta siatke i tyle, ja dzisiaj zerkne u siebie czy sa jakies numery i napisze
ogolnie to moge taki wezyk zalatwic z paska b3 tyle ze na pelnym wtrysku ale to chyba nie przeszkadza bo powinien pasowac ( tak mi sie wydaje, chyba taki waz tam widzialem) problem tylko w tym ze musialbys sam sobie go wymontowac bo ja normalnie nie mam czasu zjesc w spokoju obiadu ze juz o grzebaniu przy aucie nie wspomne
pozdro
ogolnie to moge taki wezyk zalatwic z paska b3 tyle ze na pelnym wtrysku ale to chyba nie przeszkadza bo powinien pasowac ( tak mi sie wydaje, chyba taki waz tam widzialem) problem tylko w tym ze musialbys sam sobie go wymontowac bo ja normalnie nie mam czasu zjesc w spokoju obiadu ze juz o grzebaniu przy aucie nie wspomne
pozdro