[golf MK2] projekt by albert
Moderator: G0 Karcio
- PIOTREK 86
- Grupa Tomaszowska
- Kontakt:
eee zawor zrobi pssst i tez bedzie milo:P
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=477830
Re: [golf MK2] projekt by albert
a co twoim zdaniem by tam pasowalo ? 1,6D JP ?xXsilasXx pisze:Na twoim miejscu pchał bym tam klekota. Według mnie inny silnik do tych aut nie pasuje no ewentualnie ten vr6.
moja golfina:
Etapy budowy mojego mk2
Etapy budowy mojego mk2
a tu bedzie 1.8 T 150PS ze skrzynia piatka i chyba tez bedzie ladniexXsilasXx pisze:1.9 tdi 130ps 6 stopniowa skrzynia biegów i było by miło
BTW patrzac na cene ropy to chyba nawet lepiej ze to PB jest
moja golfina:
Etapy budowy mojego mk2
Etapy budowy mojego mk2
Albert, bierzesz mój dolot?
[i][size=100]Sit down
Shut up
Hold on
16v[/i][/size]
Shut up
Hold on
16v[/i][/size]
a co tam masz ))-Gruby- pisze:Albert, bierzesz mój dolot?
??
moja golfina:
Etapy budowy mojego mk2
Etapy budowy mojego mk2
Kaczor Ci nie mówil? Kanalizację IC z kwasówki i dolot ze stożkiem Pipercrossa.
[i][size=100]Sit down
Shut up
Hold on
16v[/i][/size]
Shut up
Hold on
16v[/i][/size]
A gaz jeszcze tańszyalbert pisze:a tu bedzie 1.8 T 150PS ze skrzynia piatka i chyba tez bedzie ladniexXsilasXx pisze:1.9 tdi 130ps 6 stopniowa skrzynia biegów i było by miło
BTW patrzac na cene ropy to chyba nawet lepiej ze to PB jest
IMHO, będzie cacy a gości którzy piszą że 1.8 t nie pasuje unikaj
OPEL - Ohne Power Ewig Letzter
muody, słuchaj, to że nie pasuje to jest moje zdanie. Jak zrobi to jego wybór, nie mówię że będzie źle wręcz wprost przeciwnie. Napisałem co ja bym włożył. Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie. Podziwiam kolegę za wkład kasy i pracy w swoją maszynę bo dla mnie jest ona piękna i czy będzie maiła TDI czy VR6, czy 1.8T będzie dalej fajna. Pozdrawiam kolegów i nie chcę tu żadnych sporów bo to wy tu jesteście dłużej i jako VW maniacy wszyscy jesteśmy rodziną.
Koniec OFFTOPU;)
Koniec OFFTOPU;)
Chopie, nie traktuj tego poważnie Po prostu wytłumacz czemu włożyłbyś TDI zamiast 1.8 T ? Wiem że ma lepszy moment, jest bardziej rozwojowe, ma małe (zależy) spalanie ale biegi musisz szybko zmieniać niż w benzynie A po za tym pacz na cenę ON a PB95. I co, zaskoczyło ? Szczerze to w tych czasach lepiej na elpegje zapychać niż na ON czy PBxXsilasXx pisze:muody, słuchaj, to że nie pasuje to jest moje zdanie. Jak zrobi to jego wybór, nie mówię że będzie źle wręcz wprost przeciwnie. Napisałem co ja bym włożył. Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie. Podziwiam kolegę za wkład kasy i pracy w swoją maszynę bo dla mnie jest ona piękna i czy będzie maiła TDI czy VR6, czy 1.8T będzie dalej fajna. Pozdrawiam kolegów i nie chcę tu żadnych sporów bo to wy tu jesteście dłużej i jako VW maniacy wszyscy jesteśmy rodziną.
Koniec OFFTOPU;)
Ok, bez u to zobaczymy wiosną jakie kwiatki będą u Alberta
OPEL - Ohne Power Ewig Letzter
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
albert, w nysie jakas nowa metamorfoza auta bedzie zaprezentowana ? jak prace na swapem?
"Lubię dobre towarzystwo- dlatego tyle piję sam "
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
Witam Cię bardzo serdecznie:)
Golfik po prostu miód <3 zakochałem się
ale mam małe pytanie... komu dawałeś cały środek do obszycia i ile płaciłeś za robotę i czerwoną skórę
jak nie chcesz mówić tutaj podaj mi cenę na PW jak możesz:) jestem bardzo zainteresowany !:)
Pozdrawiam
Golfik po prostu miód <3 zakochałem się
ale mam małe pytanie... komu dawałeś cały środek do obszycia i ile płaciłeś za robotę i czerwoną skórę
jak nie chcesz mówić tutaj podaj mi cenę na PW jak możesz:) jestem bardzo zainteresowany !:)
Pozdrawiam
I LOVE VW <3
a nijak nic nie zrobilem prze zime...bo zarabialem kase na swapa ))Adrian1989 pisze:albert, w nysie jakas nowa metamorfoza auta bedzie zaprezentowana ? jak prace na swapem?
mmam nadzieje ze w kwietniu cos z kaczorem przygrzebiemy ))
moja golfina:
Etapy budowy mojego mk2
Etapy budowy mojego mk2