MK4 R-Line V5 AQN JAZZBLUE by afej
Moderator: G0 Karcio
MK4 ALH JAZZ BLUE by Afej
Ostatnio zmieniony czw sie 16, 2012 01:21 przez afej, łącznie zmieniany 4 razy.
Re: MK4 ALH JAZZ BLUE by Afej
Ostatnie zdjecia zapowiadaja ze bedzie grubo. Trzymam kciuki bo malo niebieskich IV na forum
Wysłano z GT-I9001 z użyciem Tapatalk
Wysłano z GT-I9001 z użyciem Tapatalk
Wykładziny obiektowe i wycieraczki https://wykladziny-warszawa.pl/ zapraszam
- Ad4m3k
- Forum Master
- Kontakt:
Fajny golfik
kolega siedzi w kąciku mk4 podłapał parę pomysłów i teraz modzi, oby tak dalej
Wszystko jak narazie na duży +, kolorek bardzo ładny.
Powodzenia w realizacji planów
kolega siedzi w kąciku mk4 podłapał parę pomysłów i teraz modzi, oby tak dalej
Wszystko jak narazie na duży +, kolorek bardzo ładny.
Powodzenia w realizacji planów
rozumiem ze cos exmojego bedzie w autku, fotele to niebo a ziemie w porownaniu do tego co miales, jak poskladasz to dawaj foty bo jest ciekawie
nic się nie wytarło, czytaj uważnieDuDa pisze:Napisy się wytarły na przednich stołkach.
Widzę że ostro lecisz z tematem Tak jak mówili poprzednicy, do tego koloru pakiet highline obowiązkowo
Takie pytanko te zdjęcia :
Takie pytanko te zdjęcia :
Nie były robione gdzieś w okolicach kamiennej ?afej pisze:
Szukasz porady n/t detailingu czy profesjonalnych kosmetyków ? Napisz w nowym dziale
http://forum.vwgolf.pl/viewforum.php?f=175
Bio, raczej na 100% oś. Przylesie, ale ulica ... Sowia?
Kolor auta bardzo mi sie podoba, plany oki, może w końcu jakis spocik zaliczysz?
Kolor auta bardzo mi sie podoba, plany oki, może w końcu jakis spocik zaliczysz?
Maniek_a4, ma racje, ul. Sowia
co do spotu jak najbardziej, chcę tylko jeszcze środek skończyć i się zjawię, może w następną sobotę będę miał resztę kratek, do tego piktogramy w zmieniarce mi nie działają więc trzeba będzie wyciągnąć wszystko i wiązkę przeprowadzić, a przy okazji koszyk wyciągnę i słupki ogarnę np. bollem, bo resztę plastików mam nowe a słupki podrapane nie pasują
co do spotu jak najbardziej, chcę tylko jeszcze środek skończyć i się zjawię, może w następną sobotę będę miał resztę kratek, do tego piktogramy w zmieniarce mi nie działają więc trzeba będzie wyciągnąć wszystko i wiązkę przeprowadzić, a przy okazji koszyk wyciągnę i słupki ogarnę np. bollem, bo resztę plastików mam nowe a słupki podrapane nie pasują
afej, Mój jest z kamiennej, i kurcze bloki identyczne były dlatego pytam
Szukasz porady n/t detailingu czy profesjonalnych kosmetyków ? Napisz w nowym dziale
http://forum.vwgolf.pl/viewforum.php?f=175
Jesteś z Kłodzka a auto kupiłeś z Lubina z kamiennej, dobrze myślę ?Bio pisze:afej, Mój jest z kamiennej, i kurcze bloki identyczne były dlatego pytam
afej,oj już nie szalej tak, zrób coś w końcu z tymi składanymi lustrami jak Ci mówiłem i będzie elegancko. A co od zimnego lecha przywłaszczyłeś? Widzę, że kolegów w okolicy dobrze zaopatruje
Jacek zaskoczę Cię taką ciekawostką, że te przełączniki były seryjnie do wszystkich na początku, czy to ze składanymi czy nie, dopiero kolejne wypusty od jakiegoś roku, nie wiem dokładnie była selekcja, zwykłe do zwykłych z funkcją składanych do auta ze składanymi, tak więc nic nie było tam rzeźbione, seryjnie wyjechał z tym przełącznikiemJacekB pisze:afej,oj już nie szalej tak, zrób coś w końcu z tymi składanymi lustrami jak Ci mówiłem i będzie elegancko. A co od zimnego lecha przywłaszczyłeś? Widzę, że kolegów w okolicy dobrze zaopatruje
A od zimnego lecha przywłaszczyłem tylko to:
a dlaczego sądzisz, że coś od niego przywłaszczyłem ?
Ostatnio zmieniony sob kwie 07, 2012 19:11 przez afej, łącznie zmieniany 1 raz.