Po pierwsze nie zwracaj się do mnie per czytaŁEŚ
Po drugie nigdzie nie napisałam, że dużo czytałam i się znam. Gdbym się znała, to po co bym prosiła o pomoc?
Po trzecie ty od razu lecisz kupować, jak ci ktoś linka na allegro podeśle?
Głośniki do mk3 kombi
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Głośniki do mk3 kombi
duzo predzej poprawiłem...Agatka9 pisze:Po pierwsze nie zwracaj się do mnie per czytaŁEŚ
Agatka9 pisze:Po drugie nigdzie nie napisałam, że dużo czytałam
fakt...gdybyś choc pól forum przeczytała miała byś odpowiedzi na wszystkie zawarte tu pytaniaAgatka9 pisze: Przekopałam chyba całe forum, ale nic nie znalazłam
podobne tematy lecą w 15 minut do zsypu.wszystko jest opisane na forum...myslisz ze to pierwszy taki temat?
nie, musze dotknąc zanim kupie,masz racje...kolor glosnika tez musi pasowac do koloru auta..Agatka9 pisze:Po trzecie ty od razu lecisz kupować, jak ci ktoś linka na allegro podeśle?
dan124, pomóż spoko ale bez jaj temat wielokrotnie poruszany...nawet koleżanka nie potrafi tematu zatytułowac jak należy..ani dobrze go napisać.czytając cale forum powinna wiedziec co trzeba wymienić w poscie...jaka kasa,co lubi sluchac...ale po co...
Głośniki do mk3 kombi
problemów to ja mam mase...tylko regulamin tyczy sie wszystkich.
z racji ze juz koledzy zaczeli tu pisac niech dokonczą ale gdybym zobaczyl ten temat predzej to sorka...
to tak na przyszłośc, i miłego pisania na forum
z racji ze juz koledzy zaczeli tu pisac niech dokonczą ale gdybym zobaczyl ten temat predzej to sorka...
to tak na przyszłośc, i miłego pisania na forum
Głośniki do mk3 kombi
Agata ma do wydania tysaka.Upiera sie co do glosnikow z przodu i najbardziej z tylu .Proponuje zrobic dzwi, jakies maty i sony xm na morelkach.Dostala zaproszenie na spota lutowego.Na spota zaprasza Mehow i zapewne bedzie Marcys i Nazar.Nic dodac, nic ujac.
Dex P99r >Macrom 59.16[Dynaudio md100&Macrom Md.4] >Audison vr203 & Hifonics falcon >PPI 4200AM >Sony XES S-12