Lampy przednie
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Lampy przednie
Witam.
Mam zamiar wymienić przednią lampę i nie wiem czy trzeba wymieniać dwie na raz żeby nie było widać różnicy , a druga sprawa to jakie lampy kupić żeby pasowały ?
Mam zamiar wymienić przednią lampę i nie wiem czy trzeba wymieniać dwie na raz żeby nie było widać różnicy , a druga sprawa to jakie lampy kupić żeby pasowały ?
Lampy przednie
hmm - zwykłe - najlepiej valeo lub hella - różnica jest w tym, że jedna z tych ma zaślepkę halogenu demontowaną. Nie polecam podrób bo sam kiedys takie miałem i dawały słaby strumień światła
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Lampy przednie
Ok ale dwie wymieniać czy jedną ? I jeszcze mam pytanie gdzie jest ta zaślepka od halogenu? Taka srebrna?
- matiz_1990
- Ma gadane
Re: Lampy przednie
Może tak najpierw byś napisał czym jeździsz? Była by to raczej pomocna informacja...
Golf III 1.9 TDI 1Z :D Mroczny Parchu;)
- matiz_1990
- Ma gadane
Lampy przednie
Zwracam honor Nie spojrzałem Co do tematu: oryginał tylko i wyłącznie bo szkoda płacić dwa razy, a jakiej firmy to zależy. Jak masz plany na modzenie w stylu instalacja halogenu to bierz valeo (z tego co pamiętam mają ta demontowaną zaślepkę). Przyjrzyj się tej drugiej czy nie jest sfatygowana, jak dobrze wygląda to po co topić kase?
Golf III 1.9 TDI 1Z :D Mroczny Parchu;)
Lampy przednie
Rozumiem .Czyli jak mam lampy z tą zaślepką to kupić takie same , mam nadzieję że nie będzie problemów z podłączeniem ( mają takie same gniazda ).
Lampy przednie
Wtyczki są takie- same podłączenie plug &play.Lampy od mk 4 mają szklane klosze więc nie "matowieją"jak w niektórych skodach czy passatach.Bez problemu znajdziesz używke w dobrym stanie .
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Lampy przednie
Lenox, nie mając halogenów możesz je zawsze dołożyć, opisy na forum są. Wtyczki pasują.
Lampy, czy kupisz jedną czy dwie nie ma różnicy...chyba że masz dobite a kupujesz nówkę sztukę (do tego oryginał bo zamienniki bywają bardzo różne) a nie używkę. Kupując w miarę zadbaną używkę będzie podobnie do tego co masz na aucie.
Zamykam
Lampy, czy kupisz jedną czy dwie nie ma różnicy...chyba że masz dobite a kupujesz nówkę sztukę (do tego oryginał bo zamienniki bywają bardzo różne) a nie używkę. Kupując w miarę zadbaną używkę będzie podobnie do tego co masz na aucie.
Zamykam